Romania a scapat de o noua procedura de infringement impusa de Comisia Europeana

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 11:45
1183 citiri
Romania a scapat de o noua procedura de infringement impusa de Comisia Europeana
Foto: Arhiva Ziare.com

Comisia Europeana a decis clasarea procedurii de infringement impusa Romaniei din cauza proiectului de amenajare a plajei de la Marea Neagra din orasul Sulina.

Decizia a fost luata dupa ce Romania a transmis CE studiile si rapoartele prin care s-au detaliat masurile care au fost luate la plaja Sulina in vederea protejarii habitatelor strict protejate, precum si studiul de evaluare adecvata comandat de Consiliul Judetean, care a cuprins analizarea ponderii habitatelor pe o suprafata mult extinsa fata de cea alocata proiectului, arata un comunicat al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD).

"Studiul a fost realizat de Institutul National de Cercetare Dezvoltare Delta Dunarii si a fost discutat si aprobat de o Comisie special constituita din specialisti in domeniu. In urma analizarii acestor studii si rapoarte, Comisia Europeana a decis clasarea actiunii de infringement", se arata in comunicatul de presa al ARBDD.

Decizia privind clasarea ...citeste mai departe despre "Romania a scapat de o noua procedura de infringement impusa de Comisia Europeana" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CE procedura infringement plaja Sulina, #Romania infringement plaja Sulina, #conservare Delta Dunarii , #Stiri Mediu