Tara care si-a schimbat fusul orar ca sa faca economie

Luni, 02 Mai 2016, ora 10:43
1032 citiri
Tara care si-a schimbat fusul orar ca sa faca economie
Foto: Arhiva Ziare.com

Venezuelenii au dat ceasurile cu 30 de minute inainte in acest weekend, o masura dispusa de guvernul presedintelui Nicolas Maduro pentru a economisi energie intr-o tara aflata intr-o criza economica grava.

Venezuela revine astfel la fusul orar pe care il avea pana la 9 decembrie 2007, cand presedintele de atunci, defunctul Hugo Chavez (1999-2013), a decis sa treaca la -04H30 GMT, transmite AFP.

"Decizia luata de presedintele Nicolas Maduro este de a reveni la fusul orar de patru ore mai putin fata de Meridianul Greenwich (-04H00 GMT) ", a declarat ministrul Stiintelor, Jorge Arreaza, in urma cu 15 zile.

Schimbarea se adauga la alte initiative pentru a economisi electricitate, intr-o tara afectata de intreruperi de curent cauzate de nivelul de apa extrem de scazut in rezervoarele sale, ceea ce afecteaza centralele hidroelectrice.

Topul celor mai jalnice economii: Venezuela e prima

Presedintele Nicolas Maduro a decretat ziua de luni, 18 aprilie, in ajunul sarbatorii ...citeste mai departe despre "Tara care si-a schimbat fusul orar ca sa faca economie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Venezuela schimbare fus orar criza economica , #Stiri Mediu