Tara in care sistemul de reciclare e asa de performant, incat a ramas fara gunoi. A ajuns sa importe

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 15:47
1544 citiri
Tara in care sistemul de reciclare e asa de performant, incat a ramas fara gunoi. A ajuns sa importe
Foto: Arhiva/Pixabay

Sistemul de reciclare din Suedia functioneaza atat de bine, incat tara nu numai ca a ramas fara gunoi, dar importa pentru a-si tine fabricile in functionare.

Iar situatia nu e una noua; asa stau lucrurile de cativa ani, arata The Independent. Mai putin de 1% din gunoiul suedezilor a fost trimis la groapa de gunoi ecologica anul trecut sau in oricare an incepand cu 2011.

Suedia e o tara unde oamenilor le place sa iasa in natura si sunt constienti de impactul pe care il au asupra acesteia. O campanie de comunicare bine pusa la punct a facut ca oamenii sa constientizeze faptul ca nu trebuie sa arunce gunoiul oriunde, ca acesta trebuie reciclat si reutilizat, a declarat Avfall Sverige, un director al unei companii de reciclare a gunoiului.

Desi companiile private se ocupa, in mare parte, de reciclare, energia ...citeste mai departe despre "Tara in care sistemul de reciclare e asa de performant, incat a ramas fara gunoi. A ajuns sa importe" pe Ziare.com

#Suedia reciclare, #Suedia ramas fara gunoi, #Suedia importa gunoi, #Suedia incalzire populatie reciclare , #Stiri Mediu