Un miliardar american ii declara razboi lui Trump pe tema incalzirii globale: Voi plati oricat e nevoie

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 14:12
1512 citiri
Un miliardar american ii declara razboi lui Trump pe tema incalzirii globale: Voi plati oricat e nevoie
Foto: Ziare.com

Un miliardar, activist de mediu din Statele Unite, a promis ca va lupta cu presedintele ales Donald Trump, in paralel cu lupta impotriva schimbarilor climatice.

Tom Steyer a cheltuit deja mai mult de 140 de milioane de dolari in lupta impotriva incalzirii globale, fenomen negat de republicani in frunte cu Trump. Marti, el a spus ca va cheltui cat va fi nevoie pentru a combate viziunea presedintelui ales despre care spune ca nu urmareste protejarea mediului, relateaza Reuters.

Fostul manager de fond de investitii din California lucreaza la o strategie prin care vrea sa implice alegatorii si acestia "sa riposteze" odata ce Trump va ajunge la Casa Alba, in luna ianuarie.

Steyer a subliniat insa ca nu vrea sa duca aceasta lupta prin tribunale, ci mai degraba sa incerce sa prezinte un punct de vedere opus si sa comunice acel punct de vedere cetatenilor.

"Am fost totdeauna dispusi sa facem orice este necesar", a spus Steyer cand a fost intrebat cati bani este dispus sa ...citeste mai departe despre "Un miliardar american ii declara razboi lui Trump pe tema incalzirii globale: Voi plati oricat e nevoie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#miliardar activist mediu Trump, #Trump incalzire globala, #Trump schimbari climatice , #Stiri Mediu