Vosganian: Proiectul nuclear romanesc, in mare impas. Reactoarele 3 si 4, doar pe hartie

Luni, 16 Martie 2015, ora 14:50
1201 citiri
Vosganian: Proiectul nuclear romanesc, in mare impas. Reactoarele 3 si 4, doar pe hartie
Foto: Realitatea Tv/Ahiva

Proiectul nuclear romanesc este intr-un mare impas pentru ca nu exista niciun fel de asumare politica, a declarat, luni, Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei si Finantelor, la un eveniment organizat de Agentia Nucleara si pentru Deseuri Radioactive (ANDR), in colaborare cu Camera Deputatilor.

"Daca ma uit in jur imi dau seama ca proiectul nuclear romanesc este intr-un mare impas. Nu exista niciun fel de asumare politica privind proiectul nuclear. E al saptelea ministru in 4 ani (Andrei Gerea - n.red.). In domeniul strategiilor energetice de multi ani de zile nu mai exista un numitor comun la nivelul clasei politice.

Fiecare strategie nucleara, strategie energetica, odata facuta este respinsa de guvernele care vin si fiecare incearca sa-si propuna strategia proprie. In domeniul nuclear, in domeniul energetic in general, nu este ca in alte domenii. Noi nu putem sa decidem ceva de astazi pe maine", a spus Vosganian.

Vosganian se apara: Dragi romani, dragi jurnalisti, ...citeste mai departe despre "Vosganian: Proiectul nuclear romanesc, in mare impas. Reactoarele 3 si 4, doar pe hartie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vosganin proiect nuclear Romania, #proiect nuclear Romania , #Stiri Mediu