Afla unde gasesti mobilier ieftin pentru casa

Luni, 02 Mai 2011, ora 10:04
5024 citiri
Afla unde gasesti mobilier ieftin pentru casa

Indiferent ca ai aplicat prin programul Prima Casa si ai cumparat o locuinta noua ca vrei sa o mobiliezi pe cea veche sau pur si simplu trebuie sa schimbi anumite piese de mobilier, trebuie sa stii ca vei gasi cele mai avantajoase preturi in marile hipermaketuri si in firmele specializate pe mobilier si decoratiuni interioare, precum Ikea si Kika.

La Ikea, de pilda, preturile canapelelor pornesc de la 499 de lei. Pentru un set complet, tot de aici mai pot fi achizitionate si doua fotolii, la preturi incepand de la 99 de lei bucata, conform datelor centralizate de Evenimentul Zilei.

Daca vrei sa cumperi o bilioteca, poti merge in Carrefour sau Metro, unde vei gasi aceste piese de mobilier la preturi incepand cu 600 de lei. Poti cumpara o masuta de cafea cu cel putin 60 de lei.

In schimb, daca preferi sa cumperi mobilier pentru dormitor, ai la dispozitie mai multe ferte multe, pentru toate bugetele.

Cele mai ieftine paturi pentru doua persoane costa cel putin 190 de lei, cum este cazul unor modele comercializate de Ikea. La acest pret se vinde numai cadrul acestuia, salteaua fiind achizitionata separat, cel mai ieftin model realizat din spuma poliuretanica costand 200 de lei. Setul poate fi completat cu o noptiera, element care poate fi cumparat la preturi ce pornesc de la 40-50 de lei.

Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#mobilier, #casa, #ikea, #metro, #carrefour, #prima casa, #decorare apartament, #mobilier apartament , #stiri Metro