Auchan deschide al doilea hipermaket Real rebranduit, la Brasov

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 18:15
1946 citiri
Auchan deschide al doilea hipermaket Real rebranduit, la Brasov
Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de trei săptămâni

Auchan Romania deschide, vineri, la Brasov, al doilea magazin Real remodelat, din cele 20 achizitionate de la grupul german Metro.

Magazinul cu o suprafata de 6.000 de metri patrati a fost rebranduit in formatul Auchan City.

Transformarea magazinului Real in Auchan a durat mai putin de trei saptamani si a constat in reorganizarea suprafetei de vanzare, extinderea unor raioane, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor si introducerea comertului Auchan, de tip discount.

Compania a deschis la mijlocul lunii octombrie primul hipermaket Real rebranduit, Auchan Pallady, investitia in reamenajare fiind de 2 milioane euro.

Anterior, retailerul a anuntat ca va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real in mai putin de un an, cu o investitie de 40 milioane euro.

Tranzactia Auchan-Real a fost finalizata pe 12 septembrie, ca urmare a acordului semnat in 30 noiembrie 2012 intre Grupul Auchan si Metro Group si a validarii primite din partea Consiliului Concurentei, la sfarsitul lunii iulie.

Auchan Romania, in noua sa dimensiune, ajunge la 31 de magazine deschise si alte doua in constructie, o suprafata neta de vanzare de 252.000 metri patrati, peste 10.000 de angajati, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienti anual si o cifra de afaceri comuna de peste 4,5 miliarde de lei, fara taxe.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Auchan magazin, #Auchan Brasov , #stiri Metro