Primul hipermarket non-stop din Romania

Miercuri, 24 Octombrie 2007, ora 09:50
1124 citiri
Primul hipermarket non-stop din Romania

Nemtii de la Real deschid astazi primul lor magazin din Capitala, pe Calea Vitan, dupa ce s-au extins in aproape toate marile orase din tara.

Compania Real Hypermarket, parte a grupului german Metro, deschide astazi primul magazin din Bucuresti, dupa ce, in ultimul an, a inaugurat noua sucursale in cele mai mari orase din tara.

Centrul din Capitala este situat pe Calea Vitan, langa piata Bobocica, si este primul hipermarket din Romania cu program non-stop.

"Costurile pentru mentinerea magazinului deschis 24 de ore din 24 nu sunt foarte mari. Pe timpul noptii, oricum se lucreaza la departamentul alimentar, astfel incat doar la case se va lucra o tura in plus", a declarat ieri directorul general al companiei, Tjeerd Jegen.

Suprafata de vanzare a hipermarketului este de aproximativ 7.700 de metri patrati, cam tot atat cat are magazinul Carrefour din complexul comercial Orhideea, si dispune de o parcare subterana cu 500 de locuri.

Pe langa hipermarket, noul centru comercial va avea si o galerie cu 14 magazine, desfasurata pe doua niveluri, care include si un magazin de produse electronice si electrocasnice Domo.

Se degusta vinuri

Spre deosebire de celelalte hipermarketuri din Bucuresti, raionul de vi-nuri al magazinului Real are o camera speciala de degustare, unde, la fiecare doua saptamani, sunt prezentate cate 48 de sortimente.

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=327961>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...