Vrei o locuinta noua? Vezi cat costa un apartament intr-un ansamblu rezidential

Miercuri, 23 Februarie 2011, ora 10:10
2584 citiri
Vrei o locuinta noua? Vezi cat costa un apartament intr-un ansamblu rezidential

Piata imobilelor noi din Capitala se chinuie din rasputeri sa supravietuiasca. In timp ce tot mai multi investitori si-au anuntat rand pe rand insolventa, dezvoltatorii care au reusit deja sa-si finalizeze ansamblurile incearca sa vanda apartamentele apeland la tot felul de oferte de tipul loc de parcare gratuit sau locuinta gata mobilata.

De exemplu, daca vrei sa te muti in zona de nord a Capitalei, aproape de Gradina Zoologica, poti alege unul din apartamentele din ansamblul rezidential Greenfield Residence. Aici beneficiezi de paza, spatii de joaca pentru copii, locuri de parcare, centru de predare si perfectionare a limbii germane si engleze, sala de fitness si minimarket, farmacie, teren sport, centru medical si gradinita.

Pretul pe metrul atrat pentru o locuinta este aici de 1.500 de euro, iar pretul apartamentelor incep de la 70.000 euro cu TVA inclusa. Dezvoltatorii ofera o reducerea de TVA ce se aplica atat garsonierelor cat si apartamentelor de 2 si 3 camere sub 120 mp. In pretul de achizitie intra, de asemenea, si un loc de parcare supraterana.

Un pret ceva mai mic pentru un metru patrat de locuinta il gasiti la ansamblul rezidential Pallady Towers (1.00 euro/mp).

Complexul este situat in partea de est a Bucurestiului, pe Bulevardul Theodor Pallady. Proiectul, dezvoltat pe o suprafata de 11.000 mp, cuprinde o cladire de birouri clasa A si trei cladiri cu 297 de apartamente: garsoniere, 2 camere si 3 camere. Acestea au suprafetele cuprinse intre 45 mp si 127 mp si preturi incepand de la 50.000 de euro.

Locuitorii ansamblului rezidential Pallady Towers se vor bucura de acces rapid la mijloacele de transport in comun, cum ar fi statia de metrou "1 Decembrie 1918" si o moderna linie de tramvai, in imediata apropiere gasindu-se Policlinica Titan, Titan Mall, Hipermarketul Auchan, Hipermarketul REAL, METRO Cash&carry, scoli generale, licee, gradinite, parcuri si locuri de joaca, piata Trapezului.

Cu preturi competitive vin si dezvoltatorii asamblului rezidential Asmita Gardens, unde un metru patrat costa 1.379 de euro.

Pretul la un apartament pentru 2 camere aici este intre 149.880 si 187.214 de euro, pentru 3 camere intre 183.634 si 240.374 de euro, iar pentru 4 camere de la 235.909 si pana la 273.312 euro. Preturile nu contin TVA. Daca pe langa apartament vreti si parcare interioara va mai costa inca 15.000 euro, iar pentru o parcare exterioara 10.000 de euro.

Citeste mai multe pe Ziare.com.

#locuinta, #apartamente, #ansamblu rezidential , #stiri Metro