Greva a majorat cererea de taxiuri cu pana la 35%

Marti, 01 Iunie 2010, ora 13:04
1291 citiri
Greva a majorat cererea de taxiuri cu pana la 35%

Cererea de taxiuri a crescut cu pana la 35% astazi, pe fondul grevei de solidaritate a angajatilor Metrorex, au declarat, pentru NewsIn, reprezentantii companiilor Meridian, Cobalcescu si Cristaxi, mentionand ca au exista si cazuri in care comenzile nu au putut fi onorate.

 

"Avem un numar maxim de circa 1.100 de masini, care au fost scoase in totalitate astazi pe traseu. Comparativ cu o zi normala, astazi avem cu aproximativ 30-35% mai multe comenzi", au declarat reprezentantii companiei de taximetre Cobalcescu.

De asemenea, dispeceratul companiei Meridian a comunicat ca a inregistrat o crestere importanta a comenzilor, in unele momente neputand face fata cererii.

"Avem aproximativ 1.000 de masini, care au fost scoase pe strazi astazi. Telefoanele noastre au sunat non-stop in cursului zilei de astazi (n.r. marti), iar unele din comenzi chiar nu au putut fi onorate", au explicat reprezentantii Meridian.

Totodata, reprezentantii companiei Cristaxi au spus ca cele mai multe comenzi au fost primite de la clienti din cartierele Balta Alba, Militari si Berceni.

Potrivit Cobalcescu, au apelat la serviciile companiilor de profil multe persoane care nu sunt clienti obisnuiti.

"Astazi, spre deosebire de alte zile, am primit multe comenzi de la persoane pe care noi nu le aveam in baza de date, asa ca am reusit sa ne facem multi clienti noi", au spus reprezentantii Cobalcescu.

Angajatii de la metrou si-au reluat activitatea la ora 12.00, dupa ce trenurile nu au circulat in intervalul orar 05.00-12.00, ca urmare a grevei de solidaritate la care s-au aliniat sindicatele Metrorex, traficul din Capitala desfasurandu-se cu dificultate pe mai multe artere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#greva, #taxi, #meridian, #cobalcescu , #stiri Metrorex