Metrorex: 51,6 milioane lei pe servicii de consultanta pentru Magistrala 7

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 12:07
1202 citiri
Metrorex: 51,6 milioane lei pe servicii de consultanta pentru Magistrala 7

Metrorex va organiza o licitatie deschisa pentru achizitionarea de servicii de proiectare, asistenta si consultanta tehnica pentru pregatirea si derularea atribuirii contractului de Parteneriat Public-Privat a proiectului Magistrala 7, Bragadiru-Voluntari, contract estimat la peste 51,6 mil. lei, relateaza NewsIn.

Astfel, valoarea estimata a contractului de servicii este de 51.600.000 lei, fara TVA, finantarea urmand a fi asigurata din cheltuieli de capital.

Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 24 martie, iar durata este de 36 luni incepand din momentul atribuirii contractului.

Potrivit Metrorex, obiectivul contractului este acela de a furniza beneficiarului solutia optima pentru realizarea in Parteneriat Public-Privat a noii linii de metrou, din punct de vedere tehnico-economic si cu asigurarea incadrarii in timp si in buget, in conditiile respectarii standardelor de calitate, mediu, sanatate si securitatea muncii.

Linia de metrou ce urmeaza a se realiza va asigura legatura, pe directia Sud Vest -Nord Est a zonei centrale (zona de afaceri, comert, administratie, educatie, cultura, teatru, cinema etc.) cu cartierele Alexandriei-Rahova si Obor-Colentina.

Lungimea noii linii magistrale de metrou este de circa 25 km si va avea 30 de statii si un depou Metrorex estimeaza ca documentatia si indicatorii tehnico-economici ai investitiei va fi elaborata intr-un interval de circa 9 luni, iar durata propusa pentru realizarea lucrarilor si punerea in functiune cu calatori a noii linii de metrou va fi de aproximativ 7-8 ani.

Participantilor la licitatie li se solicita o garantie de participare de 550.000 lei si o garantie de buna executie reprezentand 6% din valoarea estimata a contractului. 

#metrorex, # linie de metrou, # magistrala, # metrou , #stiri Metrorex