Metrorex atribuie 144,4 milioane lei pentru modernizarea instalatiilor electrice

Luni, 27 Iulie 2009, ora 16:45
4008 citiri
Metrorex atribuie 144,4 milioane lei pentru modernizarea instalatiilor electrice

Asocierea formata din companiile UTI International, Siemens, Electro Alfa International si Elcomex IEA va moderniza instalatiile electrice de joasa si medie tensiune aferente magistralelor de metrou I si III, in baza unui contract de 144,44 milioane de lei, fara TVA, atribuit de Metrorex.

Finantarea contractului este asigurata de la bugetul de stat si dintr-un credit extern, se arata intr-un anunt al Metrorex, potrivit Mediafax.

Lucrarile se vor desfasura pe o perioada de trei ani, iar termenul de garantie a lucrarilor este de sase ani de la data semnarii proceselor verbale de receptie, la terminarea lucrarilor.

Contractul a fost atribuit dupa criteriul pretului (care conteaza in proportie de 65%) si in functie de performante tehnice si alte conditii (cu o pondere de 35%), la 5 iunie.

Magistrala I este cea mai veche a retelei de metrou si urmeaza traseul intre Pantelimon si Dristor 2, iar Magistrala III face legatura intre Anghel Saligny si Preciziei.

Electro Alfa International are sediul in Botosani si produce echipamente electrice de joasa si medie tensiune, tablouri electrice si cutii de distributie.

Elcomex IEA are filiale in Bucuresti, Turceni si Cernavoda si realizeaza instalatii electrice si automatizari.

Grupul UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, asigura solutii IT&C, de securitate, instalatii electrice si sisteme militare.

Siemens Romania are sediul central in Bucuresti si opt puncte de lucru in tara.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Metrorex, # modernizare, # magistrale, # instalatii, # milioane , #stiri Metrorex