Metrorex despagubeste calatorii cu abonamente cu 1,6 lei pentru cele doua zile de greva

Joi, 19 Noiembrie 2009, ora 17:50
1382 citiri
Metrorex despagubeste calatorii cu abonamente cu 1,6 lei pentru cele doua zile de greva

Directorul comercial al Metrorex, Tiberiu Moldovan, a declarat joi ca Metrorex va despagubi calatorii cu abonamente cu 0,8 lei pentru fiecare zi de greva, precizand ca a primit 960.000 de reclamatii pe email de la calatorii nemultumiti, relateaza NewsIn. 

"Calatorii au transmis mesaje de nemultumire prin intermediul carora solicitau recuperarea banilor platiti prin abonament pentru cele doua zile de greva", a spus Tiberiu Moldovan.

Potrivit acestuia, calatorii se pot duce la oricare dintre casierii pentru a-si recupera banii sau pot opta ca la urmatorul abonament sa li se scada suma aferenta celor doua zile de greva.

Directorul comercial al Metrorex a adaugat ca, pana la sfarsitul anului, se vor monta in fiecare statie sisteme de informare, in timp real, care vor furniza informatii despre intrarea urmatorului tren in statie.

Sistemele de informare vor fi date in functiune in primul trimestru al anului viitor pentru Magistralele 1, 2 si 3, a precizat Moldovan.

Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, sa admita actiunea Metrorex si sa constate nelegalitatea grevei sindicalistilor de la metrou, dispunand totodata incetarea de indata a grevei.

Angajatii de la metrou au fost marti si miercuri in greva generala, iar trenurile nu au circulat in intervalul orar 04.00-16.00.

Peste 300.000 de oameni care foloseau zilnic metroul in intervalul 05.00-16.00 au fost nevoiti sa utilizeze alte mijloace de transport.

In cele doua zile de greva traficul rutier a fost grav afectat, chiar daca RATB a suplimentat capacitate de transport cu 200 de autobuze, troleibuze si tramvaie.

Metroul bucurestean a implinit joi 30 de ani de la punerea in circulatie a primului tronson de metrou Semanatoarea (in prezent Petrache Poenaru) - Timpuri Noi. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#metrorex, # calatori, # abonamente, # zile, # de , # greva , #stiri Metrorex