Metrorex face achizitii pentru Magistrala 5 Drumul Taberei-Universitate

Luni, 16 August 2010, ora 14:37
2044 citiri
Metrorex face achizitii pentru Magistrala 5 Drumul Taberei-Universitate

Metrorex va plati 2.345.097 lei, fara TVA pentru serviciile de consultanta in vederea achizitionarii a 37 de trenuri noi, din care 21 vor deservi viitoarea Magistrala 5 Drumul Taberei-Universitate, in timp ce 16 garnituri vor completa parcul rulant pe magistralele de metrou existente, transmite NewsIn.

Sursele de finantare ale contractului ce urmeaza a fi atribuit vor fi asigurate din fonduri externe rambursabile.

Firma castigatoare va fi selectata in urma unei licitatii deschise care va avea loc in 28 septembrie, principalul criteriu de departajare fiind pretul cel mai redus.

Ofertantilor li se solicita garantia de participare de 25.000 lei sau echivalentul in euro corespunzator cursului mediu BNR pentru data de 13 septembrie si garantia de buna executie de 6% din pretul fara TVA al contractului.

Potrivit anuntului de participare publicat pe SEAP, firma castigatoare are la dispozitie 61 de luni pentru a finaliza contractul.

Tronsolul Drumul Taberei - Universitate face parte din Magistrala 5 Metrou care va lega cartierele Drumul Taberei si Pantelimon.

Costurile totale ale magistralei sunt estimate la 740 milioane de euro.

Tronsonul, care va lega cartierul Drumul Taberei de centrul Capitalei, va avea o lungime de 9,05 kilometri si 14 statii, respectiv Ghencea, Prelungirea Ghencea, Raul Doamnei, Brancusi, Romancierilor, Drumul Taberei, Drumul Taberei 34, Favorit, Orizont, Academia Militara, Eroilor 2, Hasdeu, Cismigiu si Universitate 2, iar de la Piata Universitatii va fi realizata o legatura cu cartierul Pantelimon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#metrorex, #achizitii, #drumul, #taberei, #universitate , #stiri Metrorex