Metrorex va da 4,7 mil. lei pentru taxarea in zona 1 Mai-Bazilescu

Duminica, 01 Mai 2011, ora 17:37
1378 citiri
Metrorex va da 4,7 mil. lei pentru taxarea in zona 1 Mai-Bazilescu

Metrorex va plati companiei S&T Romania SRL suma de 4,74 milioane lei, fara TVA, pentru extensia instalatiei de taxare corespunzator punerii in functiune a doua noi statii de metrou in zona 1 Mai - parc Bazilescu, potrivit unui anunt de atribuire publicat pe SEAP, preluat de NewsIn.

 

Contractul a fost atribuit in 28 martie 2011 prin negociere, fara anunt de participare. 

Metrorex justifica alegerea procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare prin faptul ca "lucrarile, produsele si serviciile suplimentare sunt comandate in conditiile stricte stabilite in directiva".

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 5,12 milioane lei, fara TVA.

 

Directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste, declara la jumatatea lunii aprilie ca lucrarile la tronsonul de metrou 1 Mai - Parc Bazilescu, care insumeaza 3, 6 kilometri, cu doua statii, sunt realizate in proportie de 75%, urmand ca la 1 iulie acesta sa fie dat in folosinta. 

S&T Romania a fost infiintata in 1994, ca filiala a S&T System Integration & Technology Distribution AG - Austria. Compania ofera, printre altele, servicii de consultanta IT, dezvolta si implementeaza solutii personalizate.

#metrorex, #1 mai-bazilescu, #noi statii metrou, #s&t romania , #stiri Metrorex