Tarifele CFR Calatori si Metrorex nu se vor majora din 15 septembrie

Marti, 14 Septembrie 2010, ora 17:48
1310 citiri
Tarifele CFR Calatori si Metrorex nu se vor majora din 15 septembrie

Tarifele de calatorie la CFR Calatori si Metrorex nu se vor majora cu 8% din 15 septembrie, asa cum anuntase la inceputul acestei luni fostul ministru al transporturilor, Radu Berceanu, documentatiile aflandu-se inca in lucru, au spus marti reprezentantii celor doua companii, potrivit NewsIn.

Companiile au precizat ca vor anunta in timp util data la care se va aplica aceasta majorare.

Ultima ajustare tarifara la CFR Calatori a avut loc la data de 1 septembrie 2007, in timp ce la metrou , pretul cartelelor de calatorie a fost majorat ultima oara in aprilie 2009.

In urma majorarii cu 8%, la Metrorex, o cartela cu 2 calatorii va costa 3 lei, cartela cu 10 calatorii - 9 lei, abinamentul lunar va fi 27 lei, abonamentul lunar cu numar nelimitat de calatorii - 50 lei, abonamentul saptamanal cu numar nelimitat de calatorii - 15 lei, abonamentul de o zi 5,5 lei, iar cartela de weekend - 6 lei.

Fostul ministrul al transporturilor si infrastructurii Radu Berceanu declara, in 1 septembrie, ca in cadrul sedintei de Guvern din acea zi a fost aprobata majorarea tarifelor de calatorie la Metrorex si CFR Calatori cu 8%, incepand din 15 septembrie.

Totodata, an 23 august, Radu Berceanu declara ca tarifele de calatorie cu trenul ar putea creste cu 8-9%, iar cu metroul cu 10-11%, fara a preciza atunci insa o data de la care ar fi urmat sa fie operate aceste majorari. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tarife, # cfr, # calatori, # metrorex , #stiri Metrorex