Microsoft confirma achizitionarea retelei Yammer

Marti, 26 Iunie 2012, ora 09:46
1362 citiri
Microsoft confirma achizitionarea retelei Yammer

Microsoft a confirmat luni achizitia Yammer, operator al unei retele de socializare pentru afaceri, in schimbul sumei de 1,2 miliarde de dolari. Reteaua Yammer va fi integrata in divizia Microsoft Office, condusa de Kurt DelBene.

Oficialii Microsoft au spus ca Yammer va consolida portofoliul de servicii cloud al companiei. Yammer "va continua sa isi dezvolte serviciul sau independent si sa isi mentina angajamentul sau catre simplitate, inovatie si experiente cross-platform", anunta Microsoft printr-un comunicat de presa citat de Mashable.

Microsoft planuieste sa accelereze adoptarea de catre Yammer a ofertelor complementare ale platformei Microsoft SharePoint, Office 365, Microsoft Dynamics si Skype.

Informatii privind achizitia Yammer de catre Microsoft au fost prezentate in ultimele doua saptamani. In momentul cumpararii de catre Microsoft, Yammer avea mai mulre de cinci milioane de clienti din domeniul corporativ.

Lansata in 2008, Yammer ofera o platforma de tip Facebook pentru angajati, permitandu-le acestora sa posteze stiri, linkuri si sa puna intrebari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Microsoft invetsitii, #Microsoft achizitie Yammer, #Microsoft achizitie retea sociala , #Investitii