Virtualizarea, o tehnologie noua pentru structura IT a companiilor

Joi, 24 Noiembrie 2011, ora 13:48
1576 citiri
Virtualizarea, o tehnologie noua pentru structura IT a companiilor

Companiile din centrul tarii au testat solutii de management si virtualizare ale infrastructurii IT in cadrul workshopului organizat joi de Brinel, HP si Microsoft la Sibiu.

Brinel, unul din cei mai importanti integratori de tehnologie si servicii IT cu capital romanesc, a organizat joi, alaturi de HP si Microsoft un workshop dedicat solutiilor integrate de management, informeaza un comunicat al companiei.

In cadrul workshopului, participantii au fost informati prin intermediul demonstratiilor tehnice, despre beneficiile solutiilor integrate de management in IT, precum simplificarea gestionarii, cresterea securitatii si a productivitatii mediului IT.

De asemenea, s-a discutat despre posibilitatea reducerilor timpilor de intrerupere si a costurilor sistemului IT cat si despre standardizarea configuratiilor software prin instalari automate.

Cu ajutorul virtualizarii, companiile isi vor putea permite sa utilizeze aplicatii ce maresc performanta afacerii, reducand totodata costurile, spun organizatorii workshopului.

Prin parteneriatul dintre Brinel, HP si Microsoft, firma romaneasca Brinel poate oferi clientilor acces la tendintele si noutatile tehnologice, precum solutiile de virtualizare si management IT, solutii tot mai atractive pentru companii, caci permit o eficientizare a costurilor.

Referitor la acest lucru, Veronica Enceanu, manager al parteneriatului dintre HP si Microsoft, a declarat ca Microsoft System Center Essentials (SCE) e o solutie de management care identifica problemele din retea si se adreseaza companiilor din zona SMB. Aceasta a adaugat ca avantajele SCE sunt reprezentate de faptul ca reduce costurile, securizeaza mediul IT si permite un management integrat al mediilor fizice si virtuale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Microsoft HP, #parteneriat Brinel HP, #management IT, #virtualizare , #Investitii