10 motive pentru a instala Windows 7

Duminica, 06 Decembrie 2009, ora 22:13
10353 citiri
10 motive pentru a instala Windows 7

Oamenii de afaceri care nu pleaca dimineata fara laptopul din geanta pot uita de frustrarile provocate de Windows Vista. Incompatibilitatile de hardware, omniprezentele alerte pop-up si viteza de miscare redusa vor disparea odata cu noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft.

6. Capabilitati multi-touch. Daca aveti un PC sau laptop care permite functiunea touch-screen, navigarea integrala se poate face cu varful unui deget.

7. Organizator de fisiere. Librariile permit catalogarea pozelor, a melodiilor si a filmelor, oriunde s-ar afla acestea, pe hard disk. Acest lucru va usura gasirea fisiserelor asociate, folosite in diverse proiecte.

8. Optimizarea retelelor.
Setarea retelelor este mult mai usoara, prin intermediul caracteristicilor Homegroup, si va facilita schimbul de informatii.

9. Mai multa ordine. Daca nu apreciati toate programele care se instalau odata cu versiunile anterioare ale Windows, cum ar fi Windows Mail, Windows Calendar, Movie Maker sau Photo Gallery, veti rasufla usurat. Desi le puteti instala optional, acestea nu se vor instala odata cu sistemul de operare, pentru a reduce numarul de programe nefolosite.

10. Performante globale.
Multumita noutatilor cu care vine Windows 7, se asteapta ca cei mai multi dezvoltatori de software sa conceapa programe care sa profite din plin de capabilitatile nou-aparute.

In al doilea rand, simplificand cu mult organizarea si navigarea atat a desktoplui cat si a aplicatiilor suportate, multi oameni de afaceri vor considera ca Windows 7 a meritat asteptarea.

#7, #hardware, #microsoft, #software, #vista, #windows , #stiri Microsoft