Business Objects anunta disponibilitatea BusinessObjects XI creat pentru SAP

Miercuri, 27 Aprilie 2005, ora 15:04
894 citiri

Business Objects, liderul mondial in solutii software pentru business inteligence (BI), a anuntat recent disponibilitatea generala a BusinessObjectsA™ XI creat pentru SAP.Business Objects are acum cea mai completa oferta de business intelligence pentru clientii SAP, incluzand raportare, interogare si analiza, management al performantei si data integration pe o singura platforma care se integreaza complet cu mediile bazate pe solutii SAP.

Cu toate ca organizatiile investesc milioane de dolari pentru a isi optimiza procesele de afaceri cu solutii SAP, aceste companii iau decizii critice de afaceri utilizand date dintr-o varietate de aplicatii non-SAP. BusinessObjects XI Built for SAP le permite companiilor sa le ofere tuturor utilizatorilor informatie oportuna din SAP R/3, SAP Business Information Warehouse (BW) si surse de date non-SAP oferind o singura versiune a adevarului de-a lungul afacerii lor.

"Cu BusinessObjects XI, oferim o solutie la pachet pentru nevoile noastre de analiza si raportare pentru datele stocate in mediul bazat pe solutia SAP," a spus Kenneth Stringer, CIO of Cutter & Buck (Nasdaq: CBUK), un designer de top. "In implementarea initala vom folosi solutia pentru raportarea asupra si analiza datelor de distributie a vanzarilor si ne asteptam sa folosim acest modul pentru seturile de date viitoare SAP BW. BusinessObjects XI ne ofera un acces mai bun la date si ne permite optimizarea afacerii."

BusinessObjects XI reprezinta a sasea generatie de produse Business Objects care sunt integrate puternic cu solutiile SAP si cea de-a unsprezecea generatie de integrare pentru raportarea la nivel de companie. In plus, avand la baza cinci ani de colaborare de succes, SAP continua sa OEM si sa disribuie Business Objects ca unica solutie terta de raportare oferita la pachet cu SAP BW, o componenta a platformei SAP NetWeaver.

"Cu cei mai multi clienti de business intelligence din industrie folosind solutiile SAP, Business Objects este standardul de-facto business intelligence pentru solutiile SAP si le ofera clientilor o privire din interior asupra intregii organizatii," a declarat Bernard Liautaud, chairman and CEO la Business Objects. "Business Objects intelege nevoile unice de business intelligence ale clientilor SAP si a lucrat indeaproape cu SAP pentru a integra puternic solutiile noastre."

Suita Business Objects le ofera clientilor SAP o arie completa de capacitati incluzand:

ARaportare la nivel de companie

AInterogare si analiza

AManagement al performantei

AData Integration

Platforma BusinessObjects Enterprise XI le permite utilizatorilor SAP sa implementeze orice combinatie a acestor capacitati end-user pe o arhitectura scalabila, orientata spre servicii. BusinessObjects Enterprise XI ofera o platforma unica, de incredere care se integreaza automat cu optiunile de securitate ale SAP.

Utilizatorii de solutii SAP pot beneficia de inovatiile din cadrul BusinessObjects XI, incluzand acces live data de la aplicatiile Microsoft Office, discutii pentru colaborarile end-user si encliclopedia BI care le permite utilizatorilor sa inteleaga mai rapid si sa interpretezele datele pentru a trece la actiune.

BusinessObjects XI Built for SAP ofera Unicode si suport pentru platforme multiple care le permit utilizatorilor SAP sa furnizeze in mod sigur business intelligence fiecarui utilizator final, la orice nivel al organizatiei pentru o implementare cu adevarat globala.

Despre Business Objects

Business Objects este liderul mondial in solutii software pentru business intelligence (BI). Cu peste 30.000 de clienti in intreaga lume, incluzand peste 80% din Fortune 500, Business Objects ajuta organizatiile sa inteleaga mai bine, sa imbunatateasca procesul de luare a deciziilor si sa isi optimizeze performantele.

Platforma de business intelligence a companiei, BusinessObjectsA™ XI, ofera industriei BI cea mai completa si avansata platforma pentru raportare, interogare si analiza, management al performantei si integrare a datelor. BusinessObjects XI include Crystal Reports®, standardul in industrie pentru raportare la nivel de companie.

Business Objects a construit de asemenea cea mai puternica si diversa comunitate de parteneri, cu peste 3.000 de parteneri in intreaga lume. In plus, Business Objects ofera consultanta si servicii educationale pentru a sprijini clientii proprii sa implementeze eficient proiectele de Business Intelligence.

Business Objects are sedii centrale in San Jose, California si Paris, Franta.

Despre Grupul Romsym

Business Intelligence Software Solutions parte a grupului Romsym este distribuitor autorizat al produselor Business Objects in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dez

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...