Cine are cele mai bune harti pentru Bucuresti: Microsoft, Google sau Yahoo?

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 09:43
1776 citiri
Cine are cele mai bune harti pentru Bucuresti: Microsoft, Google sau Yahoo?

Gigantii americani Microsoft, Google si Yahoo! si-au imbunatatit in ultimii ani in mod constant hartile si imaginile din satelit pentru Bucuresti, datele putand fi accesate de utilizatori atat de pe calculatoare cat si de pe telefoanele mobile care au acces la internet.

In ceea ce priveste imaginile din satelit ale Bucurestiului, niciuna dintre companii nu are date la zi ale Capitalei Romaniei. Luand ca reper mallul AFI Palace Cotroceni - deschis in noiembrie 2009 - se poate afla destul de simplu si cine are cele mai noi harti.

Luand ca etalon acest reper, concluziile sunt urmatoarele: hartile Yahoo! sunt cele mai vechi pentru ca in imagini apar cladirile care au fost demolate pentru a face loc mallului. Urmatoarele ca "varsta" sunt hartile Microsoft, unde se vede organizarea de santier a mallului in timp ce in cazul hartilor Google cladirile se vad deja intr-un stadiu avansat de constructie.

Totusi, desi nu are cele mai noi imagini din satelit ale Bucurestiului, Microsoft castiga detasat in competitia cu rivalii sai oferind pe langa imaginile "clasice" din satelit si fotografii in perspectiva ale Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#microsoft google, # yahoo, # harti , #stiri Microsoft