Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Exportam specialisti IT in Irlanda pe bani buni

Exportam specialisti IT in Irlanda pe bani buni
Microsoft intentioneaza sa angajeze 10 manageri si specialisti software din Romania pentru filiala din Irlanda a companiei, oferind salarii anuale cuprinse intre 65.000 si 120.000 de euro, cazare si transport, potrivit unor anunturi aparute pe un site specializat in recrutare de personal.Microsoft intentioneaza sa angajeze 10 manageri si specialisti software din Romania pentru filiala din Irlanda a companiei, oferind salarii anuale cuprinse intre 65.000 si 120.000 de euro, cazare si transport, potrivit unor anunturi aparute pe un site specializat in recrutare de personal.
Ofertele se adreseaza in special persoanelor din Bucuresti, Timisoara si Iasi. Potrivit anunturilor, cerintele Microsoft pentru potentialii angajati includ experienta cuprinsa intre trei si opt ani insotita de referinte, calificari tehnice de specialitate si cunostinte avansate de limba engleza.

Reprezentantii subsidiarei locale a companiei Microsoft au declarat recent ca Romania se afla pe lista celor mai importante piete dintre tarile in dezvoltare, exportul de personal roman catre alte filiale Microsoft fiind o practica des folosita.

In luna iunie, Microsoft cauta in Romania pentru filiala din Irlanda 11 consultanti si specialisti software, oferind programatorilor software salarii cuprinse intre 65.000 si 85.000 de euro anual.

Microsoft va deschide un centru tehnic regional la Bucuresti, care va furniza servicii de consultanta pentru clientii corporatiei americane din Europa, Africa si Orientul Mijlociu, valoarea totala a investitiei urmand sa ajunga la circa 13 milioane de dolari.

Centrul va avea in primul an de activitate in jur de 100 de angajati, care vor fi recrutati atat din Romania, cat si din Europa de Est, numarul acestora urmand sa creasca in functie de cererea pentru serviciile companiei.

Reprezentanta regionala a Microsoft, care include 20 de tari, printre care Romania, Slovenia, Croatia, Serbia si Bulgaria, a fost constituita la jumatatea anului trecut si numara in prezent peste 1.000 de angajati.

Microsoft Romania a realizat in anul fiscal 2006, incheiat la 30 iunie, venituri in crestere cu 29% fata de exercitiul financiar anterior, si vizeaza o dublare a cifrei de afaceri in urmatorii trei ani.

Mediafax

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 977 ori