Mac Windows Media Player nu mai canta

Vineri, 13 Ianuarie 2006, ora 14:32
1057 citiri

Microsoft a stopat imbunatatirea versiunii Windows Media Player pentru Mac si a anuntat ca nu va mai furniza in viitor acest software companiei Apple. Adam Anderson, directorul departamentului de Relatii Publice al companiei Microsoft a afirmat ca: A"Nu vom mai asigura viitoare actualizari ale produsului si nici suport ale produsului Windows Media Player pentru MacA".

Compania va oferi inca pentru download actualul produs Mac Windows Media Player si va oferi gratuit programul Flip4Mac dezvoltat de compania Telestream cu ajutorul caruia fisierele audio si video Windows Media pot fi utilizate cu ajutorul QuickTime Player, programul pentru fisiere media al celor de la Apple.

Microsoft nu a mai actualizat in ultima vreme cu nimic important Mac Windows Media Player, actuala versiune fiind lansata in 2003. Anderson a afirmat ca decizia de a nu mai furniza o noua versiune se datoreaza prioritatii dezvoltarii programului Windows Media Player pentru Microsoft.

Compania Microsoft a oprit de asemenea si dezvoltarea produselor Internet Explorer si MSN pentru Mac. Toate acestea vin pe fondul unei intelegeri intre cele doua companii prin care Microsoft garanteaza furnizarea catre compania concurenta a noilor versiuni Office pentru urmatorii cinci ani.

Bloombiz.ro

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...