Microsoft face angajari in Romania. 500 de joburi disponibile

Marti, 12 Iulie 2011, ora 10:07
1691 citiri
Microsoft face angajari in Romania. 500 de joburi disponibile

Microsoft se pregateste pentru majorarea veniturilor si pentru cresterea numarului de angajari din centrele de suport tehnic si dezvoltare din tara.

"Mi-ar placea ca la finalul anului urmator sa vedem o crestere a veniturilor de 10%. Este o estimare optimista, pentru ca economia va creste cu 1%-1,5%s i exista chiar scenarii de stagnare, dar avem o serie de avantaje competitive pe care vreau sa le folosesc", marturiseste el.

Iar cateva dintre ele sunt chiar evidente, precum Kinect pe zona consumatorilor sau aplicatia CRM pe zona business, care a inregistrat o crestere de 46% in ultimul an", a declarat Ronald Binkofski, directorul general al Microsoft Romania, pentru Capital.

Acesta adauga ca in urmatorii doi ani, Microsoft vrea sa angajeze 500 de oameni, pentru ca "primim cereri pentru un anumit tip de specialisti, si in Romania ii gasim de fiecare data".

"Poate pentru unii nu inseamna mult, dar este vorba si de calitate, nu doar de cantitate. Si daca voi avea de ales intre 350 de oameni care lucreaza pe proiecte complexe sau 600 care fac lucruri simple, prefer prima varianta", spune el.

#microsoft, #angajari, #job microsoft , #stiri Microsoft