Microsoft incepe livrarea Office 2007 la sfarsitul lunii noiembrie a acestui an

Marti, 07 Noiembrie 2006, ora 04:24
797 citiri

Grupul Microsoft Corp. a anuntat luni ca a finalizat codul software pentru noul pachet Office 2007 urmand ca din 30 noiembrie sa inceapa livrarea, mai intai catre clientii de tip corporate, a noii versiuni a celui mai popular pachet de programe software pentru calculatoarele personale din intreaga lume, informeaza Reuters.In plus, in aceeasi zi, Microsoft va pune la dispozitia clientilor sai de business noul sistem de operare Windows Vista si 2007 Exchange e-mail server. Toate aceste produse vor fi disponibile pentru clientii persoane fizice la inceputul anului viitor.

'Am trecut linia de sfarsit a fazei de dezvoltare', a declarat Jeff Raikes, presedinte Microsoft pentru divizia de business. Prin acest anunt cei de la Microsoft semnaleaza ca pachetul Microsoft Office 2007 a trecut in faza de productie urmand a deveni disponibil pentru distributia la scara larga.

In luna iunie Microsoft a anuntat amanarea datei de lansare a pachetului Office 2007, suita ce include popularele programe software Word, Excel si PowerPoint, acesta fiind doar ultimul anunt dintr-o serie de amanari ce au afectat imaginea celui mai mare producator mondial de software.

Windows Vista si Office 2007 reprezinta ultima versiune a celor mai importante produse ale celor de la Microsoft (Windows si Office generand mai mult de jumatate din cifra de afaceri a companiei si aproape tot profitul sau net), intervenind intr-un moment in care analistii incep sa-si puna intrebari in legatura cu capacitatea grupului fondat de Bill Gates de a face fata cu rivalii cu o crestere exploziva de genul Google.

Rompres