Microsoft lanseaza o versiune preliminara a Windows 7

Duminica, 26 Aprilie 2009, ora 23:59
1715 citiri
Microsoft lanseaza o versiune preliminara a Windows 7

Microsoft va lansa, saptamana viitoare, o versiune preliminara a sistemului de operare Windows 7, succesorul seriei Windows Vista.

Versiunea va purta calificativul "release candidate" (RC), anuntand astfel ca Microsoft se afla in etapele finale de dezvoltare a noului sistem de operare.

Microsoft a anuntat, vineri, ca versiunea RC a Windows 7 va fi disponibila pentru descarcare pentru dezvoltatorii de software si profesionistii din industria IT membri ai retelelor MSDN si TechNet incepand cu 30 aprilie, urmand sa fie pusa la dispozitia publicului larg de pe 5 mai.

Compania nu a prezentat si o data de referinta pentru lansarea versiunii finale a sistemului de operare, insa un oficial Microsoft a declarat, joi, ca acest eveniment ar putea avea loc cel mai devreme in luna iulie. O lansare in vara ar putea aduce avantaje importante pentru Microsoft, precum includerea pachetului de software in ofertele pentru noul inceput de an scolar si pentru sezonul cumparaturilor de iarna.

Windows Vista, introdus la inceputul lui 2007, a fost tinta multor critici din partea publicului si specialistilor. Vista a fost incompatibil cu multe computere de putere redusa si perceput ca un produs prea complicat pentru utilizator.

Windows 7 beneficiaza, dupa o serie de campanii de testare, de recenzii favorabile din partea publicului, are un aspect mai putin incarcat si prezinta multe caracteristici inovatoare, precum compatibilitatea touch-screen.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#microsoft, # windows , #stiri Microsoft