Microsoft: trazactiile financiare vor fi mai sigure in IE7

Joi, 16 Februarie 2006, ora 12:19
857 citiri

Presedintele Microsoft, Bill Gates, a prezentat o aplicatie software care permite stocarea in conditii de siguranta a informatiilor personale necesare in tranzactiile financiare prin intermediul Internetului, scrie presa americana.Gates a declarat ca acest sistem de protectie al "portofelului virtual", numit InfoCard, va permite efectuarea operatiunilor online legate de datele personale in conditii de siguranta. Softul ofera o mai mare siguranta si prin reducerea dependentei fata de numele de cont si parole, care sunt deseori tinta actiunilor infractionale.

In cadrul unei demonstratii facute cu ocazia unei conferinte asupra securitatii computerelor, Microsoft a aratat cat de usoara este conectarea unui utilizator, prin intermediul noului soft, la un site de inchirieri de masini, rezervarea si plata pentru un automobil.

Potrivit Microsoft, accesul hackeriilor la InfoCard va fi dificil, avand in vedere ca aplicatia functioneaza separat fata de alte programe instalate pe computer. Compania intentioneaza sa lanseze tehnologia in a cursul acestui an, aceasta urmand sa insoteasca versiunea Internet Explorer 7.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!