Motivul pentru care sa participati la Microsoft Summit

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 09:00
2282 citiri
Motivul pentru care sa participati la Microsoft Summit
David Chappell va fi unul din speakerii internationali prezenti la Microsoft Summit

Microsoft va invita pe 6-7 noiembrie 2013 in Bucuresti la Microsoft Summit, cel mai important eveniment de tehnologie si business al anului. Inscrierile au inceput si pana la 4 octombrie beneficiati de cea mai buna oferta de inregistrare: 40% discount.

Cautati un singur motiv pentru a participa la Summit? IT-ul se transforma, dimensiunea acestei evolutii nu are un echivalent in ultimii ani si consecintele sunt importante, in industria IT si in intreaga economie.

Intre 6 si 7 noiembrie, nume grele ale industriei la nivel international si experti locali vor analiza cele mai importante tendinte ce definesc acest nou context si vor oferi in premiera participantilor informatii si bune practici pentru beneficiul personal si al companiilor pe care le reprezinta.

Sunteti un dezvoltator software sau un profesionist IT? Summit-ul este o ocazie buna pentru dezvoltarea profesionala si cresterea competentelor pe tehnologii Microsoft.

Sunteti un antreprenor in tehnologie? Veti lua contact cu noi oportunitati pentru a inova si a face bani.

Conduceti un business? Cu siguranta veti afla in acest eveniment cum sa va pozitionati afacerea in noua economie digitala pentru a creste performanta companiei.

Deloc intamplator, Microsoft este compania recomandata sa gazduiasca si sa faciliteze acest eveniment in Romania. Peste 50% din locurile de munca din industria IT sunt influentate de Microsoft si de ecosistemul de parteneri (n.r. conform unui studiu de impact economic realizat de IDC pentru Microsoft) si, in multe privinte, tehnologiile Microsoft sunt standardul in business, fie ca vorbim de solutiile de infrastructura sau de productivitate ale companiilor.

In premiera la Microsoft Summit

In iulie 2013, Microsoft a anuntat ca noua strategie a companiei va fi centrata pe crearea unei familii de device-uri si servicii pentru activitatile cu cea mai mare valoare pentru utilizatori individuali si organizatii. Summit-ul este evenimentul in care Microsoft va lansa in premiera in Romania noul val de tehnologii si solutii pentru business ce sustin strategia locala a companiei si va evidentia oportunitatile create pentru clienti, ecosistemul de parteneri si specialistii industriei IT locale.

Parteneri si invitati

MasterCard, Vodafone si Raiffeisen Bank sunt Partenerii Platinum ce deschis lista de peste 20 de parteneri ai conferintei. Lista partenerilor si serviciilor incluse pentru participanti sunt disponibile pe aceasta pagina.

Intre expertii internationali confirmati pentru Microsoft Summit se numara Chris Capossela (Corporate Vice President, Microsoft), David Chappell (Principal, Chappell & Associates) si Michael Palermo (Technical Evangelist, Microsoft). Alaturi de acestia sunt confirmati peste 30 de specialisti de calibru din Romania si din plan international si executivi ai Microsoft Romania si partenerilor conferintei.

Lista completa a speaker-ilor confirmati si biografiile acestora sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Agenda

Cei peste 1.000 de specialisti si manageri asteptati la Microsoft Summit vor avea la dispozitie doua zile pline pentru dezvoltarea de competente, pentru networking si pentru entertainment.

-Evenimentul va gazdui peste 40 de sesiuni generale si particularizate in functie de audienta (lideri de afaceri, dezvoltatori si start-up-uri software si profesionisti IT);

-In pauzele conferintei, participantii pot vizita standurile partenerilor si expozitiile de tehnologie amenajate pentru interactiunea cu cele mai noi device-uri Windows si servicii online, oferite de Microsoft si partenerii conferintei;

-Facilitatile oferite de centrul de conferinte si designul evenimentului sunt ideale pentru networking intre participanti;

- Programul celei de a doua zile va fi incheiat cu un concert live Moonlight Breakfast.

Intregul desfasurator al evenimentului este disponibil pe www.mssummit.ro/agenda.

Inscriere si bilete

Inscrierea la acest eveniment se face pe www.mssummit.ro/registration si ia mai putin de 10 minute.

In planul de comercializare a biletelor sunt incluse planuri pentru toata conferinta sau pentru una dintre zile si discount-uri de grup. Pana la 4 octombrie, cei interesati beneficiaza de cea mai buna oferta de inregistrare, cu 40% discount fata de pretul intreg de participare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Microsoft Summit 2013, #dezvoltatori software Microsoft, #evenimente specialisti IT, #eveniment antreprenori tehnologie , #stiri Microsoft