Noi schimbari la Microsoft Office, inclusiv la pret

Luni, 17 Martie 2014, ora 17:21
1273 citiri
Noi schimbari la Microsoft Office, inclusiv la pret
sursa foto: Microsoft

Microsoft a lansat, acum mai mult de un an, versiunea pe baza de abonament a suitei Office, cunoscuta sub denumirea Office 365, care costa 100 de dolari pe an.

Conform anuntului recent de la conferinta SharePoint din Las Vegas, Office va include, curand, si caracteristici menite sa imbunatateasca colaborarea si conectivitatea dintre utilizatori, informeaza CBSNews.

Totusi, in prezent, exista si o alta versiune cu costuri mai mici, Office 365 Personal, care ofera acces la toate programele obisnuite din suita - Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Outlook si chiar Acces.

De asemenea, ofera si 20GB de spatiu de stocare OneDrive si o ora de apeluri internationale gratuite pe Skype. Insa, in timp ce licenta versiunii traditionale a Office 365 poate fi utilizata pe cinci calculatoare, Office 365 Personal functioneaza cu doar unul, insa costa 70 dolari pe an.

Prin aceasta oferta, Microsoft incearca sa atraga si utilizatorilor care nu vor sa cheltuiasca 100 de dolari pentru un abonament anual, oferind o alta versiune a suitei, dar ramane de vazut daca va avea succes, deoarece poate fi instalata doar pe un singur PC.

Pe langa aceasta, mai este si o versiune gratuita a Office, Office Online, care s-a numit, pana de curand, Office Web Apps.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#office 365, #Microsoft Office 365, #oferta office , #stiri Microsoft