Oracle si Sun au stabilit un nou record mondial

Joi, 27 Aprilie 2006, ora 15:02
908 citiri

Oracle Database 10g, pe Solaris 10, a depasit semnificativ Microsoft QL Server 2005, in ce priveste tranzactiile bancare.


www.directNews.ro - Topul stirilor zilei


Masuratoarea se face prin numaratori diurne (numarul de postinguri per ora) si nocturne (numarul de extrase de cont per ora). Prin rularea aplicatiei SAP Account Management 3.0, Oracle Database 10g a obtinut un record mondial de 10.012.000 accesari ale conturilor bancare pe ora pe un Sun Fire E6900, prevazut cu opt procesoare UltraSPARC IV+ 1.5 GHz si sistem de operare Sun Solaris 10 OS.

In timpul procesarii nocturne, Oracle si Sun au obtinut, de asemenea, o performanta absolut remarcabila, de 6.664.000 accesari pe ora. Cu aceste performante, Oracle si Sun au depasit rezultatele Microsoft SQL Server, cu 21 la suta pentru day processing si cu 56 la suta pentru night processing.

Oracle este cea mai mare companie enterprise software din lume. In prezent, Oracle ajuta mari corporatii si guverne in administrarea activitatii mai mult decat orice companie similara de pe glob. Noua generatie de platforme enterprise computing - Fusion - dezvoltata de Oracle este expresia adoptarii unei infrastructuri IT puternice, flexibile, service-oriented.

Infiintata in 1982, compania Sun Microsystems, Inc. a devenit rapid lider in industrie datorita numeroaselor inovatii tehnologice si produselor sale recunoscute pe plan mondial. Java, Solaris, SPARC sunt numai cateva dintre marcile care au adus faima companiei si i-au sporit forta de-a lungul anilor. In clipa de fata, Sun Microsystems numara peste 30.000 de angajati si se afla pe locul 143 in topul Forbes al companiilor din intreaga lume.

Bloombiz