Serviciul Xbox Music, disponibil si pe iPhone si terminale cu Android

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 19:45
1336 citiri
Serviciul Xbox Music, disponibil si pe iPhone si terminale cu Android
Serviciul Xbox Music va putea fi accesat si de pe terminale cu iOS sau Android

Microsoft a extins serviciul Xbox Music, unde sunt disponibile circa 30 de milioane de melodii, si pe terminale cu sisteme de operare Apple iOS si Android, intrand in competitie cu iTunes, Spotify si Pandora.

"Xbox Music aduce, mai mult ca niciodata, o puternica experienta muzicala pe Windows 8 Xbox, Windows Phone si, mai nou, pe terminale cu iOS si Android si pe Internet", a anuntat Jerry Johnson, directorul general al diviziei Xbox Music.

Avand un efect imediat, Xbox Music Pass ofera utilizatorilor acces nelimitat la melodii ce pot ascultate pe tablete, PC, telefoane si pe consola Xbox, pretul fiind de 9,99 dolari pe luna sau 99,99 dolari pe an, conform Cellular-News.

Microsoft va aduce noi imbunatatiri serviciului Xbox Music

Extinderea ofera Microsoft acces la platforme de smartphone-uri cele mai utilizate la nivel mondial.

De asemenea, concernul american a mai anuntat si ca, in perioada urmatoare, dezvoltarea serviciului Xbox Music va continua, urmand sa adauge noi functii, cum ar fi Web Playlist, care va fi disponibila din aceasta toamna.

In lunile urmatoare, vor fi si actualizari suplimentare pentru platformele iOS si Android, care vor include si un mod offline, care va permite utilizatorilor sa salveze muzica pe propriul terminal pentru a putea asculta muzica fara o conexiune de date.

Xbox One a fost lansata in prima jumatate a anului

Xbox One, noua generatie a consolei de divertisment dezvoltata de Microsoft, pune accent mai mult pe continut TV, urmarirea competitiilor sportive si servicii online, imbunatatind totodata performantele in jocuri video, functia traditionala a acestuia.

Xbox One este reprezinta primul nou model Xbox din ultimii aproape opt ani, compania incercand astfel sa se pozitioneze in centrul activitatilor de divertisment ale clientilor printr-un pachet consistent de servicii si produse.

Xbox One va fi disponibil pe piata din luna noiembrie pe mai multe piete importante pentru Microsoft.

#xbox music, #serviciu Microsoft, #android ios, #extindere xbox , #stiri Microsoft