Tornado Sistems - cel mai bun distribuitor Microsoft

Miercuri, 28 Iulie 2004, ora 15:34
2111 citiri

Tornado Sistems a fost confirmat drept cel mai bun distribuitor Microsoft in Romania pe anul fiscal Microsoft (iulie 2003 - iunie 2004).Tornado Sistems a realizat cele mai mari cifre de vanzari pentru distributia produsele Microsoft pe piata romaneasca, rezultate care atesta pozitia de leader pe care o compania o detine in domeniul distributiei IT&C in Romania.

A"Distributia de software reprezinta una dintre principalele noastre directii de activitate, iar Microsoft este unul dintre cei mai importanti furnizoriA", declara dl. Adrian MANTOIU, Director de Marketing si Comunicare, Tornado Sistems. A"Trendul ascendent al vanzarilor se datoreaza performantelor deosebite ale echipei de profesionisti in vanzari - fiecare membru al acesteia fiind certificat Microsoft Sales Specialist - si stransei colaborari dintre Tornado Sistems si Microsoft.A"

Tornado Sistems face o traditie din castigarea primului loc intre distribuitorii Microsoft. In ceea ce priveste distributia produselor retail, totul a inceput in 2002, cand Tornado Sistems ocupa primul loc la capitolul vanzari. In 2003, compania era confirmata de Microsoft ca primul distribuitor al produselor OEM.

A"In realizarea celui mai mare volum de business, echipa Tornado a muncit mult si cu dedicatie pentru a crea metode eficiente de promovare si de sustinere a vanzarilor. Implicarea deosebita a companiei Tornado Sistems in cunoasterea produselor si a modelului de business Microsoft a dus la fructificarea potentialului pietei din RomaniaA", afirma dl. Paul MICHES - Small, MidMarket, Solutions & Partner Manager, Microsoft Romania.

Suportul acordat partenerilor si system-builder-ilor, logistica, profesionalismul echipei si nu in ultimul rand, strategiile de marketing adoptate au reprezentat principalele atuu-ri prin care Tornado Sistems a reusit sa obtina cea mai mare cota de piata in distributia produselor Microsoft. Colaborarea dintre cele doua companii se desfasoara pe foarte multe planuri, sinergia dintre cele doua echipe avand un rol important in dezvoltarea unui spectru larg de actiuni de marketing, care privesc atat relatia cu resellerii si integratorii de sistem, cat si proiectele complexe.

In ultimul an, Tornado si-a extins considerabil portofoliul de componente de calculator, semnand contracte de distributie cu producatori de renume: AMD, Kingmax, TwinMos, Jetway, Viking Interworks si PowerColor. Aceasta politica de extindere a venit in sprijinul partenerilor integratori de sistem, relatia de colaborare cu acestia fiind dezvoltata, generand o crestere a vanzarilor de produse OEM Microsoft. Deschiderea propriei linii de productie de sisteme PC a contribuit la accentuarea acestui trend.