Windows 8: Cele mai tari aplicatii pentru noul sistem de operare

Luni, 19 Martie 2012, ora 08:19
4066 citiri
Windows 8: Cele mai tari aplicatii pentru noul sistem de operare
Windows 8 va fi lansat in curand

Cei care nu au avut rabdare si si-au instalat deja Windows 8 Consumer Preview au de ales dintr-o multitudine de aplicatii interesante.

Iata care sunt top 10 aplicatii Windows 8 pe care orice utilizator trebuie sa le incerce, conform Itworld.com.

Evernote

Aceasta aplicatie nu seamna cu nimic din ce oferea Windows 7, fiind complet noua si construita de la zero. Dupa cum arata si numele, il puteti folosi pe post de caiet de notite.

Aplicatie video

Noua aplicatie "Video" de la Microsoft se sincronizeaza cu magazinul Zune, punand astfel la dispozitia utilizatorului o baza de sute de filme ce pot fi inchiriate sau descarcate. Nu se compara cu iTunes, insa preturile sunt mult mai avantajoase.

Carte de bucate

Bucatarii amatori vor fi foarte incantati de aplicatia "The Cook Book" care contine peste 200.000 de retete. Aici gasesti liste detaliate de ingrediente, instructiuni si review-uri.

Kayak

Noul sistem de operare de la Microsoft va fi apreciat si de iubitorii de calatorii. Aplicatia "Kayak" aduna laolalta informatii despre majoritatea hotelurilor din lume: coordonate, fotografii, review-uri etc.

Vimeo

Daca v-ati saturat de Youtube, puteti trece pe Vimeo, aplicatie care reuneste cele mai bune videoclipuri din lume, la cea mai inalta calitate.

Nu veti regreta!

Dictionar

Daca veti folosi aplicatia Dictionary.com, nu veti mai avea nevoie de niciun alt serviciu asemanator.

Wordpress

Populara platforma de blogging poate fi upgradata cu o noua aplicatie din Windows Store. Aceasta afiseaza blogurile intr-un mod mai elegant, permite o cautare mai avansata dupa diverse subiecte si uploadarea mai usoara de fotografii, linkuri si posturi.

Ashampoo ImageFX

Aceasta aplicatie este mai degraba distractiva decat utila. ImageFX permite modificarea fotografiilor si adaugarea de efecte interesante, dar si distribuirea acestora pe internet.

Versuri

Aplicatia "Lyrics" permite cautarea de versuri online, dar si accesarea librariei de muzica.

Pinball PX 2

Windows 8 are o surpriza pentru iubitorii de jocuri vechi: o varianta moderna a celebrului Pinball. FX 2 vine cu o grafica impresionanta.

#top aplicatii, #sisteme operare, #windows 8, #lansare windows, #aplicatii internet , #stiri Microsoft