Ungureanu: Recuperarea salariilor este o speranta, nu o promisiune

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 16:43
1506 citiri
Ungureanu: Recuperarea salariilor este o speranta, nu o promisiune

Premierul Mihai Razvan Ungureanu le-a spus, marti, liderilor sindicali prezenti la Palatul Victoria, ca recuperarea salariilor bugetarilor este deocamdata "o speranta", "un proiect", nu o promisiune.

"Suntem preocupati, ca Guvern, de materializarea masurii recuperarii sumelor care au fost diminuate din salariile bugetarilor. Nu fac o promisiune, si acest lucru il repet, va fac partasi la un proiect, la un plan, la o speranta. Sper ca ea sa se poata materializa, bineinteles pe seama evidentei macroeconomice pe care o vom avea foarte curand", a declarat premierul Ungureanu, la inceputul intalnirii cu liderii sindicali.

"Pe toti ne intereseaza sa existe o salarizare mai buna, sa existe mai multe locuri de munca si sa putem spera la un nivel de trai mai ridicat al tuturor cetatenilor romani", a mai spus premierul Ungureanu.

In context, primul ministru a spus ca isi doreste sa aiba in sindicate un partener de dialog, iar astfel de intrevederi sa fie tinute cu regularitate.

Primul ministru are, la aceasta ora, o intalnire cu liderii celor cinci confederatii sindicale. Sindicatele sunt reprezentate de Dumitru Costin, Ion Samoila, Ion Popescu, Iacob Baciu si Bogdan Hossu.

Din partea Guvernului sunt prezenti, de asemenea, ministrul Finantelor Publice, ministrul Economiei, ministrul Municii, ca si ministrul Transporturilor.

#Ungureanu salarii bugetari, #Ungureanu salarii sindicate, #Ungureanu reintregire salarii, #Ungureanu recuperare salarii , #premier