Razvan Ungureanu, in vacanta la Neptun, unde se afla si presedintele

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 09:36
2044 citiri
Razvan Ungureanu, in vacanta la Neptun, unde se afla si presedintele

Mihai Razvan Ungureanu este la Neptun, unde se afla si presedintele Traian Basescu, cazat la vila de protocol, fostul premier fiind vazut in statiune plimbandu-se impreuna cu sotia sa.

Realitatea TV a difuzat imagini cu fostul premier care se afla, sambata, impreuna cu sotia sa, in zona vilei de protocol din statiunea Neptun, unde este cazat presedintele Traian Basescu.

De altfel, la finalul declaratiei de presa sustinuta vineri seara la Cotroceni in care a anuntat desemnarea lui Victor Ponta drept premier, seful statului a salutat si a spus, razand: "La revedere! Ne vedem la Neptun".

Surse din PDL au declarat ca la Neptun s-ar afla, pentru discutii cu presedintele, in aceasta perioada, si lideri marcanti ai PDL.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata, ca daca fostul premier Mihai Razvan Ungureanu va dori sa se alature PDL, atunci acesta "va fi foarte bine primit".

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sambata, in conferinta de presa in care si-a anuntat candidatura la Primaruia Cluj, ca pana in prezent nu a fost discutata in PDL posibilitatea inscrierii in acest partid a fostului premier Mihai Razvan Ungureanu.

In PDL exista voci critice la adresa lui Emil Boc, care cer convocarea unui congres extraordinar al partidului si sugereaza ca Vasile Blaga ar trebui sa preia conducerea.

De altfel, in conditiile in care fostul premier a intrat in cursa pentru Primaria Cluj-Napoca, liderul PDL Vasile Blaga va prelua o parte dintre atributiile presedintelui formatiunii, Emil Boc, in perioada campaniei electorale, au declarat surse din PDL.

Potrivit surselor citate, decizia a fost luata vineri seara, la reuniunea conducerii partidului, cand s-a stabilit ca Emil Boc sa candideze pentru un nou mandat de primar la Cluj.

"Boc va sta mai mult la Cluj, iar la Bucuresti trebuie sa fie prezent meru cineva, care sa se ocupe de organizatii", au mai spus sursele citate.

Potrivit acestora, Vasile Blaga va avea drept de semnatura, va putea lua decizii de politica generala si va coordona toate organizatiile judetene ale partidului in perioada campaniei electorale. De asemenea, Blaga va organiza audio-conferintele cu liderii judeteni ai formatiunii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Razvan Ungureanu Neptun, #Ungureanu vacanta Neptun, #Ungureanu vacanta Neptun presedinte , #stiri Mihai Razvan Ungureanu