Geoana: Masurile de criza anuntate ca temporare de Guvern se vor permanentiza

Marti, 10 August 2010, ora 13:30
1229 citiri

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca, in opinia sa, masurile temporare anticriza anuntate de Guvern nu se vor ridica la 31 decembrie, ci se vor permanentiza, precizeaza Mediafax.

Geoana a spus ca, din declaratiile ministrilor, precum si ale guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, reiese ca masurile luate de Guvern, respectiv majorarea TVA si reducerea salariilor bugetarilor, se vor permanentiza.

"Din punctul meu de vedere, masurile asa-zis temporare vor deveni semi-permanente. (...) Este clar ca 31 decembrie nu va fi data la care aceste masuri vor fi eliminate", a adaugat el.

Intrebat cum resimte reducerea cu 25% a salariului, Geoana a raspuns: "Este aceeasi imensa bucurie pe care o resimte tot bugetarul din Romania, care primeste salariul amputat. Acest lucru arata nevoia ca in perioada urmatoare sa avem o privire mai critica si diferita fata de ce a facut Guvernul pana acum".

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#salarii geoana masuri guvern permanente , #stiri Mircea Geoana