Suntem falimentari, dar alesii ne-au pregatit 376 de festivaluri in august

Vineri, 14 August 2009, ora 10:33
1333 citiri
Suntem falimentari, dar alesii ne-au pregatit 376 de festivaluri in august

In Romania, se organizeaza 376 de festivaluri si serbari, iar politicienii stiu sa profite din plin de acestea pentru a-si consolida imaginea publica inaintea alegerilor.

Elena Udrea, noua Vitoria Lipan

La invitatia domnului Gheorghe Flutur, Ministrul  Turismului va reface traseul urmat de eroina lui Sadoveanu, Vitoria Lipan, din romanul Baltagul.

Concret, Elena Udrea va vizita traseul Malini-Borca, ruta supusa unei modernizari teoretice. Gheorghe Flutur a explicat ca reamenajarea este « momentan o discutie, si ca nu exista niciun proiect facut inca. »

Traian Basescu prefera manastirea in locul marinarilor

Presedintele Romaniei a declarat ca nu va putea participa la Zilele Marinei, si ca va vizita, in schimb, Manastirea Tismana, din judetul Gorj. Aici, seful statului va asista la slujba de Sfanta Maria, oficiata de catre mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

--------------------

CONSTANTIN RUDNITCHI iti recomanda 3idei.ro

--------------------

Geoana, fanul candidatelor Miss Diaspora

Liderul PSD, Mircea Geoana va fi prezent la Festivalul Callatis, organizat sub patronajul presedintelui Senatului Romaniei. Maine se va desfasura un concurs de frumusete, iar Geoana face parte din juriu. Concursul a costat 300.000 lei, precizeaza Gandul.

In luna august s-au organizat 376 de evenimente, dintre care 92,1% din bani publici, potrivit calculelor efectuate de Gandul.

Pe primul loc la capitolul sebari, se afla judetul Timis, dupa Harghita, cu 43 de eveniment, urmat de Braila cu 21.

Pe litoral, in Constanta programate cele mai exclusiviste manifestari: festivalurile “Fanfarelor Militare” si de muzica usoara, “Mamaia”, precum si o competitie de forta si aduranta sportiva, “Fashion Police”.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#basescu, #faliment, #falimentari, #festivaluri, #geoana, #udrea , #stiri Mircea Geoana