Vasile Turcu a discutat cu Geoana despre problemele din industrie si agricultura

Luni, 04 Mai 2009, ora 15:00
1390 citiri
Vasile Turcu a discutat cu Geoana despre problemele din industrie si agricultura

Presedintele Confederatiei Patronale din Industria Romaniei CONPIROM, Vasile Turcu, a discutat luni, la sediul PSD, cu liderul partidului, Mircea Geoana, despre problemele din agricultura si industrie, invitandu-l la o dezbatere pe aceasta tema. 

Vasile Turcu, care este actionar la Dinamo, s-a intalnit cu Geoana in calitate de lider al patronatelor CONPIROM, insotit de fostul Ministru al Turismului, Dan Matei Agaton, actual purtator de cuvant al organizatiei.

"Toate partidele care sunt parlamentare sunt invitate, in primul rand, la aceasta masa rotunda, pentru o dezbatere asupra modului in care sa iesim din criza". "Am avut o discutie cu domnul presedinte Geoana, am discutat si cu Emil Boc, discutam si cu presedintele PNL, Crin Antonescu, de fapt cu tot arcul politic", a declarat Turcu. El a mentionat ca organizatiile din industrie si agricultura organizeaza acest eveniment pe 14 mai, de Ziua Industriei, la Clubul Diplomatilor din Capitala, conform Newsin.

Intrebat daca a discutat cu Geoana despre sport, Turcu a spus ca pe acest subiect opiniile sunt total diferite. "Discutam, numai ca dumnealui e rapidist, eu dinamovist, e mai greu. Poate-l transformam in dinamovist", a glumit Turcu. 

#turcu, # geoana, # discutii, # criza, # industrie, # agricultura , #stiri Mircea Geoana