Mitsubishi Electric Europe deschide prima sucursala in Romania

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 15:10
2188 citiri
Mitsubishi Electric Europe deschide prima sucursala in Romania

Mitsubishi Electric Europe, prin diviza Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, a inaugurat prima sucursala a companiei din Romania, la Bucuresti, intarind astfel prezenta brandului pe piata din Romania.

Lansarea a avut loc in prezenta distribuitorilor si colaboratorilor companiei din Romania. La eveniment au fost prezenti Yoji Saito, CEO al Mitsubishi Electric Europe si Andrea Veronese, care va conduce Mitsubishi Electric Romania.

O piata in crestere

In 2017, cota de vanzari a companiei, a fost de aproximativ 10 milioane de Euro, totalizand 10% din piata locala de sisteme de climatizare. In ultimii ani, Mitsubishi Electric si-a dublat cota de piata pentru produse electrice de acest gen, iar in 2018 se estimeaza o crestere suplimentara a vanzarilor.

Vorbind despre decizia de a deschide noua sucursala Andrea Veronese, managerul Mitsubishi Electric Romania a declarat: "Am decis sa consolidam prezenta Mitsubishi Electric in Europa investind in Romania, deoarece piata locala a inregistrat in ultimii ani o evolutie spectaculoasa. Mai mult decat atat economia locala a crescut mult si consideram ca avem conditii favorabile pentru consolidarea prezentei brandului."

Viziunea pentru Europa si Romania

La nivel global Mitsubishi Electric are o traditie de aproape un secol in dezvoltarea solutiilor industriale si casnice in diverse domenii de activitate ce includ dezvoltarea, producerea si vanzarea echipamentelor electrice si electronice folosite in procesarea si comunicarea informatiilor, dezvoltarea spatiala si comunicatii prin satelit, electronice de uz casnic, tehnologii industriale, tehnologii energetice, mijloace de transport si echipamente de constructii.

Mitsubishi Electric Europe B.V., prin Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este, de peste 30 de ani, activ in domeniul climatizarii si recunoscut pentru viziunea inovativa, calitatea si fiabilitate produselor oferite.

"Mitsubishi Electric se bucura de multi ani de o prezenta puternica pe piata romaneasca. Investind in aceasta noua sucursala reconfirmam angajamentul nostru in regiune si marcam inceputul unei noi cresteri in Europa de Est", a afirmat dl. Yoji Saito, presedinte si CEO al Mitsubishi Electric Europe B.V.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems are o activitate extinsa in domeniul instalatiilor de aer conditionat, incalzire si tratare a aerului, proiectand solutii complete pentru orice utilizare imaginata: de la locuintele rezidentiale independente la cele centralizate, de la hoteluri si restaurante la SPA-uri, de la mici cladiri de apartamente la complexuri rezidentiale, de la muzee la banci, birouri etc.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este prezenta in Romania inca din 1990, printr-o retea puternica de distribuitori care a contribuit considerabil la dezvoltarea pietei locale.

Despre Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric, cu cei peste 90 de ani de experienta in productia, vanzarea si marketing de dispozitive electrice si electronice, este larg recunoscuta ca o companie de top la nivel international.

Produsele si componentele Mitsubishi Electric sunt folosite in multe domenii: tehnologia informatiilor si telecomunicatiilor, dezvoltarea spatiala si comunicatii prin satelit, electrocasnice, tehnologii cu aplicatii industriale si energetice, sisteme de transport si constructii.

In spiritul preceptelor asumate "Schimbari pentru mai bine" si "Schimbari Eco", Mitsubishi Electric tinteste sa devina un lider intre companiile verzi globale, contribuind la bunastarea comunitatii prin tehnologiile sale.

Compania este prezenta in 43 de tari din toata lumea si are peste 135.000 de angajati iar in ultimul an fiscal, sfarsit pe 31 martie 2017, a inregistrat o cifra de afaceri de 4.238,6 miliarde de yen (37,8 miliarde USD*).

In Europa este prezenta din 1969 cu sucursale in 18 tari: Belgia, Cehia, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Spania, Slovacia, Suedia, Turcia si Marea Britanie.

Nou infiintata sucursala din Romania se subordoneaza sucursalei din Italia, infiintata in 1985.

Sucursala din Italia are 5 divizii comerciale (pentru moment sucursala romaneasca va avea doar divizia de aparate de climatizare): Climatizare - aparate de aer conditionat pentru resedinte, spatii comerciale si industriale, incalzire, dezumidificare si purificarea aerului; Automatizari industriale si mecatronica - sisteme si dispozitive de automatizare industriala; Semiconductoare - componente electronice; Automobilistica - sisteme si componente pentru controlul automobilelor si vehiculelor cu motor; Transporturi - produse si sisteme pentru transportul feroviar.

Mai multe informatii gasiti la:

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#Mitsubishi Electric Romania , #Investitii