Actionarii Mobexpert Pipera cedeaza 99,98% din partile sociale catre DS Management

Miercuri, 24 Ianuarie 2007, ora 13:57
1306 citiri

Actionarii majoritari ai Mobexpert Pipera, Dan Sucu si Camelia Sucu, cedeaza 99,98% din partile sociale detinute in societate, pentru suma totala de 15 milioane euro, companiei DS Management, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

Dan Sucu se retrage din calitatea de asociat al societatii Mobexpert Pipera si cedeaza toate cele 210 parti sociale detinute in societate in valoare de 210.000 lei, reprezentand 60% din capitalul social catre cesionarul DS Management. Pretul cesiunii este de noua milioane euro.

Camelia Sucu cedeaza 139 de parti sociale din cele 140 detinute in cadrul societatii, in valoare de 139.000 lei, reprezentand 39,98% din capitalul social, companiei DS Management. Pretul cesiunii este de sase milioane euro.

In urma cesiunii compania DS Management devine asociat al societatii Mobexpert Pipera cu o detinere de 99,98% din capitalul social. Camelia Sucu ramane asociat cu o detinere de 0,02% din capitalul social.

Compania DS Management are ca obiect de activitate consultanta pentru afaceri si management si are ca asociat majoritar pe Dan Sucu care detine 99% din capitalul social.

Mobexpert Pipera comercializeaza mobilier si face parte din grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert - hipermagazine si magazine de mobilier de casa si decoratiuni, si Mobexpert Office - mobilier pentru birou si colectivitati.

Cifra de afaceri a Grupului Mobexpert, la finele anului 2006, s-a ridicat la aproape 155 de milioane de euro, in crestere cu 7% fata de 2005.

Reteaua Mobexpert numara patru hipermagazine in Bucuresti, un hipermagazin in Brasov si 27 de magazine in tara, urmand ca anul acesta sa se deschida primul hipermagazin de mobilier din afara tarii, la Sofia (Bulgaria). In afara Romaniei, Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). De asemenea, exporta in Franta, Germania, Olanda si alte tari.

Infiintat in 1993, Grupul Mobexpert are astazi 4.500 de angajati (dintre care peste 3.500 in fabrici) si cuprinde 10 fabrici de mobila, cinci firme de import si de logistica, si compania de imobiliare Domus Mex.Infiintata in 2000, Domus Mex este societatea de investitii imobiliare a grupului Mobexpert si proprietara tuturor cladirilor grupului de pe teritoriul Romaniei.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)