Au inceput reducerile si la mobila

Miercuri, 24 Ianuarie 2007, ora 14:35
1499 citiri

Mobexpert, producator si distribuitor de mobila, a anuntat miercuri reduceri de preturi de pana la 20% la peste 4.000 de articole importate din India si Thailanda, potrivit unui comunicat al comapaniei.

Reducerea preturilor vine ca efect al reducerii taxelor vamale la importuri.

In paralel, de la inceputul lunii, in cele 32 de magazine si hipermagazine Mobexpert din tara se deruleaza si o campanie de reduceri promotionale, de pana la 40%, pentru colectiile din 2006, care vor fi inlocuite in curand de cele din tendintele noului an. Acestei campanii i se asociaza promotiile de inceput de an, pentru o gama larga de mobilier - de la dormitoare si biblioteci pana la canapele si mobilier de bucatarie - care ofera reduceri cuprinse intre 10% si 15%.

Grupul Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert - hipermagazine si magazine de mobilier de casa si decoratiuni, si Mobexpert Office - mobilier pentru birou si colectivitati.

Cifra de afaceri a Grupului Mobexpert, la finele anului 2006, s-a ridicat la aproape 155 de milioane de euro, in crestere cu 7% fata de 2005.

Reteaua Mobexpert numara patru hipermagazine in Bucuresti, un hipermagazin in Brasov si 27 de magazine in tara, urmand ca anul acesta sa se deschida primul hipermagazin de mobilier din afara tarii, la Sofia (Bulgaria). In afara Romaniei, Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). De asemenea, exporta in Franta, Germania, Olanda si alte tari.

Infiintat in 1993, Grupul Mobexpert are astazi 4.500 de angajati (dintre care peste 3.500 in fabrici) si cuprinde 10 fabrici de mobila, cinci firme de import si de logistica, si compania de imobiliare Domus Mex.Infiintata in 2000, Domus Mex este societatea de investitii imobiliare a grupului Mobexpert si proprietara tuturor cladirilor grupului de pe teritoriul Romaniei.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)