Baneasa Shopping City, in dezvoltare

Miercuri, 12 Septembrie 2007, ora 14:57
6789 citiri

Baneasa Developments va inaugura oficial, in primavara anului viitor, Baneasa Shopping City, considerat cel mai asteptat centru comercial din Romania, conform unui comunicat de presa remis Bloombiz.

Noul mall este localizat in Zona Comerciala Baneasa si este parte integrata in Proiectul Baneasa. Baneasa Shopping City este piesa de rezistenta a Zonei Comerciale Baneasa si va deveni, in scurt timp, un oras al modei, gastronomiei si al divertismentului.

Investitia in Baneasa Shopping City este de aproximativ 150 millioane de Euro fiind cel mai mare mall aflat in constructie din Romania. Lucrarile de constructie la centrul comercial au fost demarate anul trecut si sunt planificate pentru finalizare in primavara anului 2008.

"In Baneasa Shopping City se lucreaza din plin. Structura de otel a geamurilor securizate este deja fixata iar fatada constructiei este asamblata. Peretii de compartimentare din gips carton ai magazinelor sunt in proportie de 80% completati iar peretii din zidarie sunt in proportie de 50% construiti. Lucrarile de finisare sunt in plina desfasurare, se lucreaza la fixarea sticlei pentru luminator iar directionalele sunt pregatite pentru fabricare si montaj.", a declarat Ali Ergun Ergen - Administrator & Retail Development Manager in cadrul companiei Baneasa Developments. "Baneasa Shopping City este, intr-adevar, cel mai asteptat mall din Romania, un concept nou pe ergen.jpgpiata de retail autohtona. Ne-am propus sa construim un oras al modei, al gastronomiei si al divertismentului iar Baneasa Shopping City incepe deja sa se contureze in acest sens." a declarat Ali Ergun Ergen.

In "cel mai asteptat mall", aproape 50% din suprafata totala inchiriabila reprezinta branduri noi intrate pe piata din Romania iar in acest moment procesul de inchiriere este finalizat in proportie de 100%. Peek & Cloppenburg si Inditex Group, cu Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, ZARA Home si Oysho isi vor deschide primele magazine din Romania in Baneasa Shopping City o data cu evenimentul de lansare a mall-ului. "Cel mai asteptat mall" va oferi si primul food-court pe 3 niveluri din Romania cu un parter dedicat segmentului fast food, un prim etaj dedicat restaurantelor si cu un etaj 2 dedicat segmentului club & lounge. Baneasa Shopping City va aduce, in urmatoarea faza, doua concepte unice pe piata din Romania in cadrul celui mai mare centru de distractie din Romania: 30,000 mp de spatii de divertisment pentru intreaga familie FEC (Family Entertainment Center) precum si un spatiu de divertisment pentru copii KEC (Kids Entertainment Center).

Baneasa Shopping City reprezinta o constructie de aproximativ 85,000 mp. suprafata inchiriabila care va gazdui peste 220 de magazine la cele mai inalte standarde europene. Baneasa Shopping City este parte integranta a Zonei Comerciale Baneasa - parc de retail intins pe o suprafata de 450,000 mp care cuprinde: IKEA, retailerul numarul 1 in mobila din lume, CARREFOUR, unul dintre cele mai mari din Romania, impreuna cu galeria de shopping FEERIA, METRO, cel mai important magazin "cash & carry" din Romania, BRICOSTORE, cel mai renumit magazin Do-It-Yourself din tara, MOBEXPERT, retailerul si producatorul numarul 1 in materie de moda si MOTOR CITY, dedicat vanzarii celor mai faimoase branduri de masini care se va deschide in 2008.

INTRARE_FOOD_COURT_BANEASA_SHOPPING_CITY.jpgZona Comerciala Baneasa este parte integrata in Proiectul Baneasa, cel mai mare proiect de dezvoltare urbana mixta din Sud-Estul Europei. Proiectul Baneasa acopera o suprafata de 221 de hectare si reprezinta o investitie totala de peste 1.8 miliarde de Euro. Pe langa zona comerciala, Proiectul Baneasa va oferi aproximativ 5.000 de unitati locative in Zona Rezidentiala si un parc de afaceri modern, Baneasa Business&Technology Park care va incorpora peste 160.000 mp de spatii de birouri de tip A si A+.

Bloombiz

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.