Afla despre aplicatia de mobil care iti pastreaza cardurile de fidelitate in telefon!

Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 16:11
4666 citiri
Afla despre aplicatia de mobil care iti pastreaza cardurile de fidelitate in telefon!

Ai un portofel plin de carduri de fidelitate? Ti s-a cerut sa arati cardul de fidelitate si chiar atunci nu l-ai gasit?

Aplicatia autohtona care te ajuta sa iti pastrezi toate cardurile de fidelitate in telefon se numeste VirtualCards si este disponibila gratuit in GooglePlay si AppStore.

Cum iti adaugi un card de fidelitate in telefon

Vei gasi in aplicatia VirtualCards lista comerciantilor care pun la dispozitie carduri de fidelitate. Selectezi, de exemplu, cora HiperCard si alegi sa il transferi din portofel in telefon. Ai la dispozitie doua optiuni: sa scanezi codul de bare sau sa il tastezi.

Cum intri in posesia unui card de fidelitate virtual

Aplicatia VirtualCards are o serie de parteneri, din arii diferite. Astfel, iti poti emite card la Otter, cora sau MAM Bricolaj, direct din telefon, fara a mai fi nevoie de completarea vreunei hartii in magazin.

Cum primesti reducerea daca ai card virtual de fidelitate

Acumulezi puncte sau stampile si primesti reducerea in momentul in care arati cardul din telefon la casa de marcat. Persoana scaneaza direct de pe telefon codul de bare sau il introduce manual.

Ce avantaje ai ca utilizator VirtualCards

Portofelul tau arhiplin devine subtire. Cardurile de fidelitate iti vor fi mereu la indemana in propriul smartphone.

Vezi si promotiile din magazine. Primesti notificari de la comerciantii preferati, cei la care tu ai card de fidelitate, astfel esti la curent cu ultimele reduceri si oferte.

Ce carduri iti poti emite cu aplicatia VirtualCards

Iubesti pantofii? Poti avea instant card de fidelitate la: Aldo, Bata, Diane Marie, ECCO, Il Passo, Otter. Vezi ofertele lor si stii cand perechea de pantofi pe care ai ochit-o este la reducere.

Cumperi aproape zilnic de la cora? Emite-ti HiperCardul de fidelitate cora cu VirtualCards! Afli din mers ce reduceri ti s-au pregatit. Vrei sa te aprovizionezi de la Selgros? Solicita legitimatia de client cu aplicatia VirtualCards!

Ai o pasiune pentru cafea? Acumulezi stampile pe cardul virtual Gloria Jean's (10 + 1 gratuit).

Iti place lectura? Opteaza atunci pentru cardul de fidelitate Editura Litera.

Tu la cine ai vrea sa ai card de fidelitate? Instaleaza-ti gratuit aplicatia VirtualCards si descopera toti comerciantii la care poti avea card virtual!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie VirtualCards, #carduri fidelitate aplicatie, #aplicatie reduceri , #Aplicatii mobile