sendSMS.ro lanseaza serviciul Viber Marketing

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 11:39
1404 citiri
sendSMS.ro lanseaza serviciul Viber Marketing

Agentia sendSMS.ro, specializata in notificari prin SMS si mobile marketing, lanseaza un nou serviciu, Viber Marketing, care faciliteaza livrarea de mesaje catre utilizatorii Viber.

Mesageria Instantanee (denumita popular IM - "instant-messaging") este o modalitate inovatoare prin care companiile pot comunica rapid cu clientii actuali si cu cei potentiali.

Potrivit celor mai recente studii, mesajele trimise prin platforme precum Viber, Facebook Messenger sau WhatsApp vor deveni cel mai popular canal de comunicare la nivel mondial in 2017.

Viber este una dintre cele mai apreciate aplicatii mobile de chat si apeluri VoIP avand peste 750 de milioane de utilizatori, in peste 193 de tari din lume. 19% dintre utilizatorii Viber se afla in Europa de Est.

In Romania, Viber devine din ce in ce mai popular, deoarece permite comunicarea text si audio gratis, indiferent de locatia interlocutorilor.

Prin intermediul solutiei Viber Marketing, SendSMS ajuta companiile sa comunice direct, simplu si instantaneu cu clientii.

Ce poti trimite cu Viber Marketing:

Mesaje de marketing - pentru produsele sau serviciile tale, sau orice altceva doresti sa impartasesti cu intreaga lume.Notificari - pentru orice tip de serviciu, poti intregra serviciul nostru Viber Marketing si Notificari prin API, simplu si eficient.

Folosind serviciul Viber Marketing oferit de SendSMS, vei putea:

- Crea un mesaj ce va fi livrat bulk catre toata lista de utilizatori Viber, cu sender, brand-ul tau, pentru a fi usor de identificat

- Vizualiza statistici privind rata de succes a livrarii mesajului.

- Daca Viber nu este instalat sau utilizatorul nu are acces la internet, mesajele nu sunt pierdute! Acestea pot fi livrate prin intermediul serviciului nostru de Bulk SMS, prin reteaua directa catre operatori, astfel mesajele vor ajunge la destinatar printr-un serviciu de cea mai inalta calitate.

Serviciul Viber Marketing poate fi folosit cu succes de companiile care activeaza in domenii precum: retail, banking, HoReCa, turism.

"Este important pentru companii sa fie prezente acolo unde clientii lor petrec cel mai mult timp. Fara indoiala, Instant-Messaging este noul teren digital de lupta. Mesageria privata incepe sa domine Social Media. Fiind constienti de acest lucru, am dezvoltat serviciul "Viber Marketing", care este primul dintr-o serie de servicii ce targeteaza utilizatorii de aplicatii de chat. Este un serviciu excelent pentru atragerea de noi clienti si de fidelizare a celor existenti", a declarat Liviu Baltoi - fondator sendSMS.ro.

Ti-am atras atentia? Daca da, atunci te asteptam sa ne contactezi oricand, pentru a primi informatii suplimentare si oferte de pret personalizate nevoilor tale!

Despre SendSMS

Agentia SendSMS iti pune la dispozitie expertiza sa in telefonia mobila si, mai mult decat atat, un manager de cont dedicat care iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru conectarea la platforma de aplicatii mobile SendSMS.

SendSMS este activa pe piata de SMS Marketing din Romania din 2009 si ofera o platforma de comunicare completa, in retelele de telefonie mobila Vodafone si Orange.

Serviciile de SMS Marketing pe care le oferim: Bulk SMS, 2WaySMS, SMS Gateway, HLR Number Lookup, Mobile Payments, Mail2SMS, SMS2Mail, Mobile Payments, Portabilitate, Viber Marketing, 2FA.

#Viber Marketing, #SMS marketing , #Aplicatii mobile