Vodafone a lansat telefonul de business BlackBerry Bold 9790

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 14:16
3095 citiri
Vodafone a lansat telefonul de business BlackBerry Bold 9790

Vodafone a lansat cel mai nou smartphone produs de Research In Motion, BlackBerry Bold 9790, care imbina ecranul tactil, trackpad-ul optic si clasica tastatura QWERTY.

Terminalul poate fi achizitionat la preturi ce pornesc de la 99 euro cu TVA inclus, atat de catre clientii companii, cat si de consumatorii individuali.

Noul smartphone, successor al telefonului de succes BlackBerry Bold 9780, functioneaza cu sistemul de operare BlackBerry 7, care ofera o experienta multimedia imbunatatita, precum si un facil control al documentelor.

Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul tactil de 2,45", cu o rezolutie de 480 x 360 pixeli, alaturi de o camera de 5MP cu flash, auto focus si detectare automata a fetei.

Memoria interna de 8 GB a telefonului poate fi extinsa cu pana la 32 GB, iar viteza de download suportata este de 7,2 Mbps.

Utilizatorii serviciilor business Vodafone pot achizitiona la preturi ce pornesc de la 99 Euro, alaturi de abonamentul Top Plus, in valoare de 85 Euro (fara TVA) pe luna.

Impreuna cu optiunea BlackBerry Start, pachetul ofera e-mail, browsing si BlackBerry Messaging nelimitat.

Utilizatorii business au la dispozitie o varietate de pachete tarifare, dintre care pachetul Avansat Roaming Plus, in valoare de 35 Euro (fara TVA), care impreuna cu optiunea BlackBerry Start aduce noul smartphone la un pret de 179 Euro.

De asemenea, telefonul este disponibil la un pret de 259 Euro , in pachetul Esential Plus, in valoare de 13,5 Euro (fara TVA), alaturi de aceeasi optiune BlackBerry Start.

Noul smartphone poate fi achizitionat si de catre clientii persoane fizice impreuna cu abonamentele Mega (Mega 8, 11, 17, 25, 45), la care se adauga extraoptiunea BlackBerry Start, in valoare de 7 Euro (TVA inclus), ce ofera trafic nelimitat pentru e-mail, browsing si BlackBerry Messenger.

Cu planul tarifar Mega 90, terminalul poate fi achizitionat la pretul de 99 Euro.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011.

#blackberry bold 9790 lansare vodafone, #smartphone blackberry, #smartphone telefon business, #lansare smartphone vodafone, #lansare vodafone blackberry , #BlackBerry