70% din utilizatorii de aplicatii pe mobil vor sa rezerve camere de hotel pe loc

Duminica, 11 Decembrie 2011, ora 15:14
1906 citiri
70% din utilizatorii de aplicatii pe mobil vor sa rezerve camere de hotel pe loc

7 din 10 cautari de hoteluri realizate prin aplicatii pe mobil se refera la rezervari de camere pentru ziua cautarii, au indicat studiile.

Aplicatia hotels.com, descarcata de peste 3 milioane de oameni din intreaga lume, este utilizata cel mai mult in intervalul orar 7pm -10 pm, scrie Engadget.com.

De asemenea, aplicatia permite utilizatorilor sa caute hoteluri din zona lor, caracteristica ce s-a dovedit populara pe Android, iPhone si iPad.

Christelle Chan, director de marketing pentru Europa, Orientul Mijlociu si Asia la Hotels.com a declarat ca lansarea aplicatiilor mobile a schimbat modul in care clientii interactioneaza cu hotels.com si invers. Aceste aplicatii ajuta clientul sa-si gaseasca hotelul potrivit si, mai ales, exact in zona in care isi doresc.

Recent, aplicatiile ce permit utilizatorilor sa rezerve camere de hotel si sa citeasca review-uri despre aceastea au crescut in populariate, ca reactie la cresterea increderii in masurile de securitate.

Astfel, eBay a declarat recent ca totalul cifrei de afaceri din comertul online realizat prin telefoane mobile a crescut cu 5 miliarde de dolari si se mentine pe un trend crescator.

In plus, studiile indica faptul ca utilizatorii Apple cheltuiesc mai multi bani pe alicatii si cumparaturi pe mobil decat utilizatorii de Android.

#aplicatii mobile rezervari hotel, #rezervari hotel Apple Android, #aplicatii Apple , #Mobile online