Apple iti pregateste o vacanta "haute couture", marca Louis Vuitton

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 00:00
3524 citiri
Apple iti pregateste o vacanta "haute couture", marca Louis Vuitton
Photo: Amble/ Sursa: ILVOELV

Louis Vuiton te insoteste peste tot si nu doar sub forma unei genti extrem de pretioase, ci si sub forma unei aplicatii marca Louis Vuitton, creata special pentru dispozitivul tau Apple.

Aplicatia Amble interactioneaza cu site-ul dedicat Amble si iti permite sa pregatesti fiecare detaliu de traveling pe iPhone sau iPad.

Casa de moda franceza a adus luxul in era digitala, odata cu lansarea site-ului sau corporate in 1997 si, mai recent, transmitand evenimentele majore si prezentarile de moda in direct pe Facebook, potrivit Ilvoelv.

Louis Vuitton adauga, astfel, un nou element in segmentul de luxury pe care il acopera, de la incaltaminte, accesori, carti, pana la hi-tech, acum.

Dincolo de accesoriile LVMH cu care il vei impresiona in mod sigur partenerul de afaceri sau prietenii, designerul s-a gandit si la nevoia ta de a-ti organiza deplasarile in marile orase.

Astfel, calatoriile tale de afaceri sau cele in interes personal sunt mult mai relaxante: ai acum un asistent personal virtual care iti ofera toate informatiile existente in faimoasele Louis Vuitton City Guides, dar si din "Art du Voyage", aducand, in plus, informatii proaspete de la utilizatori care au trecut prin locurile pe care le-ai ales si tu.

Aventurile tale pot ajunge chiar si pe pagina principala Louis Vuitton. Conditia este sa te ridici la nivelul "haute couture" caracteristic LVMH si sa trimiti pozele din vacantele tale extravagante catre portalul vestitei case de moda.

Daca nu esti multumit sa vezi informatiile pe un touchscreen si esti adeptul unui stil mai clasic, atunci poti cumpara faimoasele Louis Vuitton City Guides, cu ajutorul magazinului online My Amble. Astfel, poti citi de pe hartie, asa cum iti place, toate informatiile despre locurile catre care te indrepti.

#aplicatie iPhone Louis Vuitton , #Mobile online