Cosmote a lansat o extraoptiune cu minute incluse catre retele din Europa

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 17:02
5230 citiri
Cosmote a lansat o extraoptiune cu minute incluse catre retele din Europa

Cosmote Romania a lansat Xpand, prima extraoptiune pentru cartela preplatita care include minute nationale ce pot fi utilizate si catre retelele mobile din sase tari din Europa.

Cosmote Romania introduce extraoptiunea Xpand disponibila pentru toti utilizatorii Cartelei Cosmote, oferind 75 de minute nationale si internationale catre retele fixe si mobile, 75 de SMS-uri nationale, 75 MB pentru trafic de date, 3.000 de minute,SMS-uri in reteaua Cosmote si minute catre reteaua fixa Romtelecom.

Minutele internationale pot fi folosite pentru a vorbi catre retele mobile din Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Israel si catre retele fixe din Uniunea Europeana, SUA, Canada si Israel.

Extraoptiunea Xpand este disponibila pentru cinci euro pentru orice cartela Cosmote, poate fi activata de doua ori pe luna si are valabilitate de o luna.

Extraoptiunea Xpand poate fi completata de optiunea On top Xtra care ofera pentru un euro: 50 de minute nationale si internationale catre retele fixe si mobile care, de asemenea, pot fi utilizate catre retelele mobile din Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Israel si catre retelele fixe din Uniunea Europeana, SUA, Canada si Israel plus 50 MB trafic de date si 2.000 de minute, SMS-uri in reteaua COSMOTE si minute in reteaua fixa Romtelecom.

Noile oferte promotionale sunt disponibile incepand cu 12 aprilie 2012 pana pe data de 26 aprilie 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#optiune cartela Cosmote, #Cosmote minute incluse Europa, #cartela prepay Cosmote minute incluse , #Mobile preturi