LG a lansat Optimus Vue, o combinatie de telefon si tableta

Luni, 20 Februarie 2012, ora 12:15
2821 citiri
LG a lansat Optimus Vue, o combinatie de telefon si tableta

LG a lansat duminica Optimus Vue, un dispozitiv hibrid, combinatie intre smartphone si tableta (phablet), cu ecran de 5 inch. Concurentul principal este Samsung Galaxy Note.

Inainte ca Samsung sa lanseze Galaxy Note, termenul "phablet" nu exista in vocabularul pe care-l folosim in domeniul telecomunicatiilor. Dar, cand a fost lansat Note, care avea o inaltime de 5,78 inch si o latime de 3,27 inch, cu ecran de 5,2 inch, limita pana la care putem denumi ceea ce este un smartphone a fost doborata.

Samsung Galaxy Note este cu doar doi inch mai mic decat tabletele de sapte inch prezente pe piata, incluzand aici Kindle Fire si Samsung Galaxy Tab.

Acum s-a aruncat in lupta hibrizilor si LG, cu Optimus Vue, care este o idee mai mic decat Galaxy Note, avand ecran de cinci inch.

Optimus Vue are o rezolutie de 1024x768 de pixeli, fata de Galaxy Note care are o rezolutie de 1280x800 de pixeli. Ambele dispozitive sunt dotate cu procesoare dual-core la 1,5 Ghz si camera foto de opt megapixeli.

Optimus Vuew are o memorie interna de 32 GB si functioneaza cu Android Gingerbread 2.3. Si ce telefon-tableta ar putea fi complet fara un stylus? Optimus Vue este dotat cu un pix Rubberdium, care poate fi folosit in momentele in care degetele nu pot oferi precizie.

Oficialii LG au descris dispozitivul ca fiind "cel mai subtire dintre telefoanele LTE prezente pe piata, pliindu-se perfect in mana utilizatorului".

Optimus Vue va fi disponibil in magazine incepand cu luna martie, in Coreea. Oficialii producatorului nu au mentionat cand va fi disponibil si in Europa sau Statele Unite. Amanunte nu au fost oferite nici asupra pretului de retail la care va fi vandut dispozitivul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#LG Optimus Vue smartphone tableta, #lansare smartphone LG, #lansare tableta LG, #LG Optimus Vue vs Samsung Galaxy , #Modele telefoane