Motorola lanseaza cel mai subtire smartphone din lume

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 08:07
2164 citiri
Motorola lanseaza cel mai subtire smartphone din lume
Motorola Druid RAZR

Motorola a anuntat lansasarea noului sau smartphone, Motorola Droid RAZR, cel mai subtire smartphone din lume, de 7,1 milimetri grosime.

Motorola, care a acceptat sa fie cumparata de Google pentru 12,5 miliarde de dolari, spera ca Droid RAZR sa concureze serios cu iPhone de la Apple, in noiembrie, cand va aparea in rafturile magazinelor, informeaza International Business Times .

Smartphone-ul prezentat de Motorola, cu un chip mai puternic decat iPhone si viteze mai mari la internet, costa 299 de dolari, comparativ cu cel mai recent iPhone 4S, cu un pret de 199 de dolari. De aceea, analisti precum Ross Rubin de la NPD considera ca Motorola Droid RAZR nu va da o lovitura pe piata, specificand ca doar 10% din consumatorii americani ar da 300 de dolari pe un telefon.

Marca RAZR a fost foarte populara in 2004-2006, dar si-a redus considerabil vanzarile in 2007, ceea ce a fortat Motorola sa se indeparteze de RAZR. Motorola s-a intors pe piata de telefonie mobila in 2009, lansand primul sau telefon Droid, vandut prin intermediul Verizon Wireless, iar odata cu relansarea marcii RAZR si a smartphone-ului Droid RAZR, spera sa ajunga din nou in top.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Motorola Druid RAZR, #smartphone subtire , #Modele telefoane